Barion Pixel
Menü

Próbáld ki egyedi póló nyomtatás szolgáltatásunkat

2020. december 05
5736
Próbáld ki egyedi póló nyomtatás szolgáltatásunkat

póló nyomtatás férfi-unisex pólóra   póló nyomtatás női pólóra   póló nyomtatás gyerek pólóra   póló nyomtatás hozott pólóra

 Habár a ruhaüzletekben óriási pólóválaszték érhető el - online webshopokban és a fizikai boltokban egyaránt, mégis előfordul, hogy nem találjuk meg, amit keresünk. Nem elég egyedi, vagy már nincs olyan méretben, nem tetszik a minta, túl színes, és még hosszan sorolhatnánk. Ilyenkor a legjobb megoldás az egyedi póló nyomtatás, mellyel könnyedén megvalósíthatod elképzeléseidet, ráadásul nálunk igen kedvező áron kapsz jó minőséget.
Ajándékötletnek is külön dicséretet érdemel egy egyedi képpel vagy felirattal ellátott póló, hiszen teljes mértékben személyre szabható.

 

Milyen pólót választhatsz?

  • Férfi, női pólók közül válogathatsz, melyekből ráadásul színben is többféle áll rendelkezésre. Amit garantálunk, hogy a pólóink minősége nem vall majd szégyent akár saját magad részére, akár ajándékba választod. Fontosnak tartjuk, hogy a nyomtatás minősége mellett az általunk kínált termékek önmagukban is megállják a helyüket és tartós használatra is alkalmasak legyenek. A képek között találsz segédletet, hogy pontosan hol kell lemérni a megadott adatokat.
  • Méretben is rendkívül széles választékot kínálunk, így garantáltan megtalálod a megfelelőt. Mivel a póló nyomtatás online is megrendelhető, a méretek mellett megtalálod a cm-ben meghatározott mellszélességet és a póló teljes hosszát is.
  • Logózott, egy- vagy kétoldalas póló nyomtatás is kérhető bármelyik pólónkra. A nyomat mérete 20x30 cm mindkét oldal esetében, míg a logózott póló nyomtatás maximum 10x15 cm méretű nyomattal rendelhető.
  • Hozott, saját pólóra is nyomtatunk, így ha rátaláltál a kedvencedre és úgy érzed, hogy megfelelne erre a célra, akkor mi nem állítunk akadályt eléd.


A póló nyomtatás Debrecen belvárosában található üzletünkben személyesen is átvehető, de kérhetsz országos kiszállítást is. Ráadásul több póló rendelése esetén mennyiségi kedvezményeket is élvezhetsz nálunk. Jobb, ha nem is vársz tovább! Válaszd ki kedvenc fotódat és rendeld meg most online új pólódat!


 
Póló nyomtatás

 

Milyen színű pólók közül válogathattok?

Nálunk nem kell lekorlátoznotok magatokat a megszokott fehér-fekete póló párosra, igyekszünk ügyfeleink kedvében járni ezen a téren is. Állandó kínálatunkban elérhető és már 1 db-tól rendelhető póló nyomtatás fehér, fekete, piros és sportszürke színekben. Ezen felül ha nagyobb mennyiségben van szükséged egyedi pólóra, akkor 15 db felett már tudunk biztosítani sötétkék, királykék, sötétzöld, narancssárga és citromsárga színekben is. Ez esetben keress minket elérhetőségünkön: fotolux88@gmail.com egyedi árajánlatért. Bízunk benne, hogy széles színválasztékunkban mindenki megtalálja a kedvencét!

 

Engedd szabadjára a kreativitásod! 

A minőséget és a profi nyomtatást mi biztosítjuk, már csak a képet vagy a feliratot kell kitalálni a pólóra. Ha csak egy egyszerű szimbólumot választottál, akkor elegendő az egyoldalas nyomtatás, de ha valamilyen üzenetet is szeretnél rajta megjeleníteni, vagy nem tudsz választani két tökéletes kép között, akkor válaszd a kétoldalas póló nyomtatás lehetőségét! Keress egy jó mintát előre és egy vicces szöveget hátra, garantáltan sikered lesz vele!

 

póló nyomtatás Debrecen belvárosában
Használd ki a kétoldalas póló nyomtatás lehetőségét! 

 

Töltsd fel a ruhatáradat trendi, egyedi pólókkal!

Igazi egyéniség vagy? Imádsz öltözködni? Egyedi a stílusod? Vannak kedvenc szövegeid, melyeket szívesen viselnél a pólódon is? Akkor a póló nyomtatás a neked való megoldás, hiszen garantáltan egyedi viseletet kölcsönöz! Próbáljátok ki közösen a barátaiddal, családtagjaiddal és találjátok meg mindenkinek a legmenőbb, legviccesebb, legszerethetőbb képet, amit később is szívesen visel majd. 

 

póló nyomtatás debrecen, amivel feldobhatod ruhatárad

Dobd fel az öltözködésedet egyszerűen egyedi póló nyomtatással!

 

Póló nyomtatás = szuper ajándék

Bajban vagy, hogy mit adj idén karácsonyra, szülinapra, névnapra? Itt a megoldás, nem érdemes tovább keresned! Egy jó pólónak mindenki örül, ha még az egyedi és személyre szabott is, akkor meg főleg. Mutasd meg neki, hogy mennyire figyelsz rá, akár viccesebb, akár komolyabb ajándékot tervezel, biztosan garantált lesz a sikered.

 

Ünnepeljetek egyenpólóban!

Ha egy különleges alkalomra készültök, amely úgy gondoljátok, hogy megérdemel egy-egy saját, egyedileg készített kiegészítőt, amit később emlékként is megőrizhettek, akkor a póló nyomtatás remek választás. Egyrészt így könnyedén összehangolhatjátok a résztvevők megjelenését, másrészt nagyobb rendezvényeknél az egymás számára ismeretleneknek is adhattok segítséget a tájékozódásban. De családi eseményeken is imádni fogják a résztvevők, hogy ezzel is új izgalmat, új színt csempészhettek az összejövetelbe. 

 

Építs közösséget!

Cégtulajdonos vagy? Valamilyen egyesület, csoport aktív tagja, vezetője vagy? Esetleg csak egy közösségi ember sok baráttal és ismerőssel? Fogd össze az embereket egy közös szimbólummal vagy képpel, szöveggel, amely remekül mutat egy pólón és jól kifejezi, amit képviseltek. Az alapszíneket megtalálod kínálatunkban, és ha többet rendelsz, akkor mennyiségi kedvezményt is biztosítunk Számodra! A póló nyomtatás online is megrendelhető weboldalunkon keresztül vagy személyesen debreceni üzletünkben. 

 

póló nyomtatás online házhozszállítással

Nálunk jó minőséget kapsz kedvező áron! Póló nyomtatás Debrecen belvárosában, országos kiszállítással

 

Ha bármilyen kérdésed van, szívesen segítünk! Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken:

Profi minőségű póló nyomtatás Debrecen és az ország teljes területére

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

 

Mi van akkor, ha nincs ötleted?

Reméljük, hogy a fentiek alapján Neked is megjött a kedved az egyedi póló rendeléshez. Ha nincs még konkrét ötleted, amit rányomtathatnál új pólódra, akkor se csüggedj, sokan vannak így ezzel. Adunk néhány tippet, amelyek talán segítenek abban, hogyan válassz a sok lehetőség közül!

 

Póló nyomtatás - Mi kerüljön a pólóra?
Mi kerüljön a pólóra? Ötleteljünk együtt!

 

#indulj ki a kedvenc pólódból

Miért szereted? Mi tetszik benne? Ha van rajta valamilyen kép vagy felirat, akkor azt fejleszd tovább (vagy cseréld le, ha már úgyis sokat hordtad).

 

#mutasd meg, hogy mit és miért szeretsz

Például a kedvenc karaktered, kedvenc idézeted vagy csak egy egyszerű jelszó, ami jól jellemzi mindennapjaidat vagy azt, hogy mit gondolsz a világról. Ma már az üzletek polcain is egyre több, egyszerű feliratos pólóval találkozunk, biztosan nem fogsz vele mellé. Sőt, reméljük, hogy egyenesen imádni fogod!

 

#ötleteljetek a barátokkal

Sokszor egy közös brainstorming hozhatja el a tökéletes ötletet, amellyel mindenki tud azonosulni. Próbáljátok ki ti is! Ha az ötlet megvan, a megvalósítást már ránk bízhatjátok!

 

Póló nyomtatás Debrecen belvárosában, országos kiszállítással

Reméljük, hogy cikkünkben sikerült meghoznunk a kedved az egyedi póló nyomtatáshoz és minden szükséges információt megtalálsz a honlapunkon. De bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bátran! Szívesen állunk rendelkezésedre!


 

Póló nyomtatás



címkék: