ADATVÉDELEM

Az érvényes megrendeléshez az űrlap adatok hiánytalan kitöltése szükséges. Megrendelőinknek meg kell adniuk személyes adataikat a rendelés során. Adataikat kizárólag a rendelés teljesítése és az esetleges kapcsolatfelvétel céljából kérjük el. Vásárláskor beérkező adatokat bizalmasan kezeljük, a termék  elkészítéshez szükséges mértékben használjuk fel. Az elkészült termékek postázását követően a feltöltött képeket adatbázisunkból töröljük.

 

ELÁLLÁS JOGA

Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja a törvényi előírás szerinti elállási jogot az alábbi esetek alkalmával: Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (pl. egyedi fényképes ajándéktárgyak, egyedi vászonkép, fotókidolgozás), vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. Az internetes rendelés a Ptk. szabályai szerinti vásárlásnak minősül. Mielőtt a Megrendelő véglegesítené megrendelését fontolja meg vásárlását, épp úgy, mint ahogyan azt egy hagyományos boltban tenné.

A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is Vevőt terhelik.

Vevő által megrendelt, majd át nem vett megrendelésének szállítási költségei illetve az Eladónak az ezzel okozott egyéb kárát Vevő köteles Eladónak megfizetni, legkésőbb az Eladó által a Vevőnek eljutatott fizetési felszólítás Vevő által megadott email címre történő megérkezésétől számított 48 órán belül.

A https://fotolux.hu/ oldalain megjelenő összes kép, szöveg és grafikai elem, valamint azok struktúrája az https://www.fotolux.hu szellemi terméke. Bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a szerzői jogok tulajdonosainak írásos engedélyével történhet meg.

Egyedi termékeket nem készítünk el olyan feliratokkal, képekkel amelyek:

Bármely egyéb a webáruház működésével, a megrendeléssel vagy a szállítással kapcsolatos kérdéseivel keresse ügyfél szolgálatunkat!

Figyelmeztetés és egyéb kiegészítések
Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy a rendeléskor a Megrendelő által használt megjelenítő színprofilja eltérhet a különböző használati tárgyak, fényképek, vásznak nyomtatott kép színeitől. Az ezzel kapcsolatos eltérésekért – mely nem hibás teljesítésből fakad – nem tudunk felelősséget vállalni.

Mivel az elkészült termékek sérülékenyek, ezért kérjük átvételekor haladéktalanul bizonyosodjon meg róla, hogy sértetlen. A gondos csomagolás ellenére előfordulhatnak balesetek a szállítás során, hiszen egy nagyon érzékeny anyagról beszélünk. A csomagolóanyagot legyen szíves megőrizni a szállítás során történő sérülés bizonyításához.

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, technikai okok miatt bekövetkezett elírásokért felelősséget nem vállalunk, az árváltozás jogát fenntartjuk.

Szállítás során történt sérülés esetén reklamációt az átvételt követő 24 órán belül tudunk elfogadni. Köszönjük megértését!

Eladó adatai
Név: Pala Sándorné ev
Székhely: Debrecen, István út 36.  4031
Nyilvántartási szám: 21741117
Adószám: 60612580-1-29
Bankszámlaszám: 60600084-11063173

Szállítási feltételek

A megrendelt termékeket elkészítésük után átadjuk a futárszolgálatnak amennyiben kiszállítással rendelted meg és várhatóan 2-3 munkanapon belül megérkezik a megadott címre. Lehetőség van személyes átvételre is debreceni üzletünkben.

Kiszállítás futárszolgálattal
Országos házhoz szállítás a megadott címre.
Szállítási díj: 1 490 Ft.
Szállítási idő: 1-2 munkanap

Személyes átvétel üzletünkben
4024 Debrecen Rákóczi utca 1-5.

Szállítási díj: Ingyenes
Szállítási idő: –

Fizetési módok


Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.