Barion Pixel
Menü

A lakberendezés új hulláma: trendi, egyedi vászonkép otthonunk falain

2020. november 16
3301
A lakberendezés új hulláma: trendi, egyedi vászonkép otthonunk falain

Fotóidat az alábbi formákban hívhatod elő nálunk:

Vászonkép nyomtatás magas minőségben

 

Szeretett otthonunk berendezése lehet könnyű és nehéz feladat, attól függően milyen elvárásokat támasztunk magunk felé. Az biztos, hogy nem vagyunk egyformák, sokan nagyobb kihívást látnak benne, vannak azonban olyanok, akik könnyedebben veszik ezt az akadályt. Bármelyik csoportba is tartozunk, ha figyeljük a lakberendezési trendek alakulását az áruházak berendezett enteriőrjein, vagy kedvenc magazinunkban és TV műsorainkban, akkor biztosan kaphatunk olyan inspirációkat, amelyek saját berendezéseinken is frissíthet, és újszerűbb megjelenést adhat otthonunknak. Az egyedi vászonkép megjelenése az utóbbi évek enteriőrjeiben egyre gyakoribb. Keret nélküli könnyedségének köszönhetően légies és harmonikus kiegészítőként szolgál. Arról nem is beszélve, hogy még több extrát ad az otthonosság érzéséhez, ha a vászonkép saját fotóból készül.


 
Tovább a vászonkép rendeléshez

 

 

Vászonkép nyomtatás online rendeléssel is

 

vászonkép készítés magas minőségben

 

Akár meglévő, keretezett képeink mellé is jól mutathat egy új, egyedi vászonkép, de lecserélhetjük rá régi kedvenceinket is, ha inkább egy újabb stílust szeretnénk képviseltetni otthonunkban. Mi is szeretjük és szívesen készítjük ezt az újfajta “emlékőrző” lakásdekort. Így ha vászonkép készítés célzattal jöttél oldalunkra, akkor nálunk ehhez minden támogatást megtalálsz.

A vászonkép nyomtatás előtt azonban érdemes néhány dolgot mérlegelni, hogy biztosan a kívánt eredményt érjük el. Ehhez adunk néhány ötletet cikkünkben, melyeket reméljük, hogy Te is hasznosnak találsz majd.

 

Tippek vászonkép rendelés előtt

Ha már felmerül bennünk a vászonkép nyomtatás ötlete, valószínűleg megvan a kiválasztott kép, amit szeretnénk nagyban, a falra akasztva látni otthonunkban. Ez alapján már sokkal könnyebb dolgunk van a megfelelő méret kiválasztásában. Ha esetleg még nincs meg pontosan melyik képet szeretnéd, vagy egyszerre többet is választanál, akkor az alábbiak ebben is segítségedre lehetnek, hogy mégis mi alapján válassz közülük.

 

Milyen vászonkép méretet válasszunk?

Jelenleg a 15x15 cm mérettől 400x140 cm-ig történik üzletünkben a kép nyomtatás vászonra, ezen belül bármilyen egyedi méret kérhető. Több tényező is befolyásolja, hogy milyen méretet ajánlott választani vászonkép rendelés esetén. Ezeket vesszük sorra az alábbiakban:

 

Minőség

  • A kiválasztott kép minősége meghatározza, hogy mekkora a maximális méret, amiben még szépen, élesen nyomtatható a vászonra. Érdemes törekedni arra, hogy minél jobb minőségű, nagyobb méretű képet válasszunk ki, mert azzal érhetjük el a legjobb eredményt. Ha a kép minősége nem megfelelő, de mindenképpen azt szeretnénk a vászonkép készítés során felhasználni, akkor válasszunk inkább kisebb méretű vászonképet. Kollégáink szívesen segítenek a legjobb méret kiválasztásában.

    Hívj minket a +36 52 321 549 telefonszámon vagy írj üzenetet a fotolux88@gmail.com e-mail címünkre és amint tudunk, válaszolunk megkeresésedre.

    Jó, ha tudod: Jó minőségű, nagyformátumú nyomtatóval, pigment vízbázísú festékkel dolgozunk, és 300 DPi nyomtatási felbontásban történik a vászonkép nyomtatás, így ha megfelelő minőségű kép áll rendelkezésre a tökéletes kivitelezést garantáljuk.

Téma

  •  A kiválasztott kép témája szintén fontos szempont, amikor az egyedi vászonkép készítés mérete kapcsán döntünk. Egy családi portrét szívesen látunk jó nagyban a nappaliban, míg egy intimebb kép a párunkkal már kevésbé kér közönséget és inkább a hálóhelyiségben mutat jobban, akár kisebb méretben.

Részletesség

  • A kiválasztott kép részletessége is adhat egy iránymutatást. Ha egy tájképet vagy egy távolabbi, egész alakos fotót szeretnénk kiválasztani, akkor mindenképp érdemes a nagyobb méretekben gondolkodni. Viszont, ha csak egy-egy közeli részlet látható a képen, akkor annak inkább egy kisebb vagy közepes méret felelhet meg a leginkább.

Elhelyezés

  • Végül, de nem utolsósorban el kell döntenünk azt is, hogy mennyire akarunk hangsúlyt adni a kiválasztott képnek. Egy egyedi vászonkép fotóból stílusos kiegészítője lehet otthonunk bármelyik helyiségének, viszont fontos, hogy harmonizáljon, passzoljon a meglévő környezettel. Mielőtt kiválasztjuk a megfelelő méretet, gondoljuk át, hogy pontosan hol helyeznénk el a képet. Biztosabbra mehetünk azzal, ha mérőszalaggal megnézzük, hogy mekkora hely áll rendelkezésre és hogy ebből a helyből mennyit szánnánk pontosan a vászonképnek. Minél nagyobb méretet választunk ki, annál nagyobb hangsúlyt adunk a képnek, ezáltal akarva/akaratlanul is a középpontba helyezve az adott helyiségben. Ha nem szeretnénk ennyire kiemelni, inkább csak a szoba hangulatát tennénk vele személyesebbé, akkor érdemes egy vagy több, kisebb méretű vászonképet rendelni.

 

Vászonkép nyomtatás Debrecenben


 
Tovább a vászonkép rendeléshez

 

Vászonkép fotóból? Ezek a legnépszerűbb választások

A vászonkép készítés már régóta szolgáltatásaink közé tartozik, így van már némi tapasztalatunk azzal kapcsolatban, hogy ügyfeleink milyen képeket választanak ki leggyakrabban erre a célra. Ebből hozunk néhány példát, hátha segítünk ezzel Neked is a választásban.

 

#Közös nyaralás

A legjobb képeink sokszor a családi/baráti kirándulások, nyaralások során készülnek. Ez nem olyan meglepő, hiszen ilyenkor nincs más cél, csak hogy jól érezzük magunkat és feltöltődjünk. Az egész éves fáradtságot kiadjuk magunkból és újult erővel térjünk vissza a hétköznapokba. Ráadásul ilyenkor legtöbbször olyan környezetben vagyunk, amely megköveteli, hogy lefotózzuk. Minden hozzájárul ahhoz, hogy egy remek közös kép szülessen, amelyet szívesen nézünk később otthonunk falain is egy egyedi vászonkép formájában, a kellemes emlékeket felidézve.

#Esküvő, szülinap, családi esemény

Egy nagyobb családi rendezvényre, mint például egy esküvő, szinte biztosan hívunk profi fotóst. Ez biztosítja, hogy kiváló minőségű képeink születnek, amelyeket könnyedén kiválaszthatunk akár nagyobb méretű vászonkép nyomtatás céljából is. Nemcsak a menyasszony és vőlegény mutat jól jellemzően ezeken a képeken, hanem a rokonság többi tagja is. Így érdemes ez alapján is válogatni a fotókat. De más családi esemény is remek alkalmat szolgáltat egy egyedi vászonkép készítés megrendelésére.

#Babafotók

Ha egy új családtag érkezik, azt mindig érdemes megörökíteni jó minőségű képek formájában. Mi lehetne jobb ajándék magunknak és szeretteink, szülőként vagy nagyszülőként, mint egy kedves, végtelenül aranyos fotó a család legújabb tagjáról. Akár egyedül, akár testvérekkel, akár szülőkkel, nagyszülőkkel. Akár minden kombinációban.

 

Vászonkép nyomtatás a gyerekszobába

 

#Egyéni/családi/baráti portré fotók

Néha minden alkalom ellenére, csak úgy saját magunk bíztatása, vagy családi és baráti kötelékeink megörökítésére is érdemes egy fotózást megszervezni. És ha már profi minőségű képeink vannak, érdemes kihasználni az egyedi vászonkép készítés lehetőségét. Ezzel egy nagyon stílusos és modern kiegészítővel dobhatjuk fel otthonunknak, melyet garantáltan minden vendégünk megdícsér majd..

#Kis kedvencek fotói

Gazdiként le sem tudjuk tagadni, mennyire kötődünk kis kedvenceinkhez. Például egy gyerekszobába kitűnő választás a háziállatok fotóiból vászonképet készíttetni. De bárrmelyik helyiségben is helyezzük el, biztosan még otthonosabbá és szerethetőbbé teszi azt.

#Irodai hangulatteremtés

Ma már egyre fontosabbá válik a megfelelő munkahelyi légkör megteremtése, amelynek kiemelt része a munkahelyi környezet is. Ha szeretnénk kicsit feldobni a színtelen, steril irodai falakat, a vászonkép nyomtatás erre remek megoldást ad. Készülhet imázs építő képekből - sokszor óriási méretben, vagy a közös csapatépítőkön készült jó hangulatú képekből is, attól függően, milyen hatást szeretnénk elérni. Célszerű az előterekbe, tárgyalókba az ügyfelek számára is kellemes hatású, a cég megítélését építő vászonképeket elhelyezni, míg a zártabb terekbe mehetnek közvetlenebb hangulatú képek is.

Jó, ha tudod: 400x140 cm-ig bármilyen egyedi méretet elkészítünk, úgyhogy keress minket bizalommal, a segítségedre leszünk!

Reméljük a fentiek hasznodra válnak, menj tovább a vászonkép rendelés aloldalunkra, ahol kiválaszthatod a megfelelő méretet és feltöltheted a választott képet vagy képeket:

 

Vászonkép készítés

címkék: