Barion Pixel
Menü

Ajándékötletek babaváráshoz

2022. október 02
2961
Ajándékötletek babaváráshoz

Egy baba érkezése nem csak a szülőknek okoz földöntúli örömöt, de a rokonoknak és barátoknak is. Ha egy igazán szívhez szóló ajándékkal szeretnél kedveskedni, de kifogytál az ötletekből, akkor az egyedi fényképes ajándékok választásával, biztos mosolyt csalhatsz majd a kismama arcára! 

 

Egyedi ajándék egy különleges alkalomra

Napjaikban egyre nagyobb jelentőséggel bírnak az úgynevezett babaváró bulik, ahol a kismama összegyűlik a számára legfontosabb emberekkel, és kisebb-nagyobb ajándékokkal lepik meg a születendő csöppséget – na és természetesen az anyukáját is. Egy ilyen esemény általában minden kismama életében meghatározó élmény, hiszen önfeledten tölthet el néhány órát a számára legkedvesebb emberekkel, ebben az áldott állapotban. Ilyenkor pedig bevett szokás, hogy mindenféle babaholmit ajándékozunk. Mielőtt azonban beleesnénk abba a hibába, hogy mindenki beszerez majd egy tucat rugdalózót, nem árt egyeztetni, hogy ki melyik használati tárgyat pipálja ki a kelengye listáról.  

Nem érdemes elfelejteni azonban, hogy az ajándékoknak nemcsak a babáról kell szólniuk, hanem a kismamáról is. Mivel egy különleges alkalomról van szó, természetesen nem akármilyen ajándékot szeretnénk. Ajándékot választani azonban még egy családtagnak sem egyszerű, így még akkor is nehéz a döntés, ha úgy ismerjük a kismamát, mint a tenyerünket. Ha valami igazán szívhez szóló meglepetésre vágyunk, akkor a fényképes ajándékok választásával biztosan nem fogunk majd mellé!

 

Fotolux: a Te személyes ajándékod megalkotója

Unod a sablonos ajándékokat és valami igazán személyre szabott meglepetésen töröd a fejedet? A Fotolux örömmel segít Neked ebben! Egy fényképes ajándék nem csak egy babaváró partira, de gyakorlatilag bármilyen eseményre nagyon jó választás lehet. Talán pont azt szeretjük benne a legjobban, hogy egyrészt egy hasznos ajándékkal lephetjük meg vele a másikat, másrészt pedig a fénykép az, amely által egy ilyen ajándék egyedi és megismételhetetlen lesz.

 

különleges egyedi meglepetés kismamáknak
Ha emléket szeretnél ajándékozni, akkor a fényképes ajándéktermékek választásával jó úton jársz!

 

Jelenleg 13 féle fényképes ajándék közül választhatod ki a tökéletes meglepetést, hiszen minden általunk kínált terméket teljesen egyedivé és testreszabottá tudunk varázsolni! Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani, hogy melyik praktikus ajándékot szeretnéd személyre szabni. Ha ezt sikerült eldöntened, akkor már csak meg kell személyesítened, azáltal, hogy saját képet/képeket töltesz fel hozzá. De ha úgy tartja kedved, személyes szövegezést is kérhetsz a fényképek mellé. Mindezt pedig néhány egyszerű lépésben megteheted itt a weboldalon. A rendelés leadás után pedig nem marad majd más dolgod, mint élvezni a házhozszállítás kényelmét – mindezt országosan. Ha segítségre lenne szükséged a rendelés leadásakor, akkor bármikor befáradsz hozzánk személyesen is, hiszen készségesen állunk a rendelkezésedre a debreceni üzletünkben!

 

Fényképes ajándékoknak a széles választékával várunk!

Ha többen vagyunk barátnők, akkor jó ötlet lehet egy közös emlékkönyv készítése, amibe a legkedvesebb együtt töltött pillanatainkat gyűjthetjük össze a kismamával, pár kiváló minőségű fénykép formájában. Amennyiben ismered az ajándékozott pontos ruhaméretét, ötletes ajándék lehet egy egyedi fényképpel, szöveggel ellátott póló is. Nemcsak az általunk kínált pólók örvendenek kiváló minőségnek, de a rajtuk szereplő fényképek is, hiszen hosszú ideig csalhatnak majd mosolyt a kismama arcára.  

Ha olyan személyes ajándékban gondolkozol, amely akár a lakás dísze is lehet, akkor ajánljuk figyelmedbe a fényképes párnát, hűtőmágnest, hógömböt, faliórát vagy naptárat is. Egy egyedi fényképekkel ellátott naptár például azon ajándékok közé tartozik, amely minden hónapban valami újdonságot rejt. Egy puzzle pedig okozhat pár igazán örömteli percet, hiszen a kismama valószínűleg nem fogja tudni, hogy mit rejt a fénykép, amíg közösen ki nem rakjátok azt. Abban az esetben, ha egy olyan ajándékot szeretnél adni, amelyet az illető mindig magánál tarthat, akkor jó szívvel ajánljuk a fényképes kulcstartót és kulacsot is. Ezen felül pedig megtalálhatsz a kínálatunkban bögrét és korsót is, melyeknek akár mindkét oldalára kérhetsz fényképet. Sokat ül a gép előtt, vagy sokat van emberek között? Egy egyedi motívummal, fényképpel ellátott egérpad vagy maszk, igazán praktikus választás lehet! 

 

Ha kérdésed van, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!

+36 52 321 549

fotolux88@gmail.com