Barion Pixel
Menü

Az egyedi ajándékok versenyében a fényképes bögre a nyerő

2020. november 10
5151
Az egyedi ajándékok versenyében a fényképes bögre a nyerő

Fotóidat az alábbi formákban hívhatod elő nálunk:

fényképes bögre készítés Debrecenben   fotós bögre kávésbögre kivitelben

 

Miért olyan töretlen az egyedi bögre nyomtatás sikere? Elsősorban azért, mert hasznos ajándék, amely egyben mutatós is. Kávét, teát, vizet, üdítőt egyaránt fogyaszthatunk belőle otthon és a munkahelyen egyaránt. Így a másik nagy előnye az a mobilitás, az ajándékozott ugyanis tényleg bárhol használhatja.

Mivel nálunk is nagyon közkedvelt ez a termék, elég sokfajtát tartunk belőle, amiből válogathatsz kedvedre. Az alábbiakban adunk egy kis ajánlót, ha még esetleg bizonytalan vagy abban, hogy ez a megfelelő ajándék vagy éppen milyet válassz belőle. Ha már biztosan a fényképes bögre készítés mellett döntöttél, akkor irány tovább a bögre nyomtatás aloldalunkra!

 

Fényképes bögre rendelés

 

Varázslat egy bögrével? Lehetséges!

Ha különleges ajándékot keresel és kedveled a meglepetéseket, akkor a meleg folyadék hatására kifehéredő fényképes varázsbögrénk a legjobb választás. Garantált a siker és az öröm a megajándékozott személy arcán, amikor meglátja majd, hogy a sima, színes bögre fala egyszer csak megváltozik és egy személyes kép - akár egyedi felirattal - jelenik meg rajta.

Jelenleg négy színben rendelhető a varázsbögrénk: fekete, piros, kék és zöld. Dönts amellett, amelyik a legjobban tetszene a szerencsés választottadnak.

Rendelésedet átveheted személyesen üzletünkben: bögre nyomtatás Debrecen belvárosában! Vagy kérheted országos kiszállítással.

 

bögre nyomtatás varázsbögrére

 

Végtelen csillogás ünnepekre és extravagáns személyiségeknek

A flitteres fényképes bögre nyomtatás mellett dönts, ha karácsonyi ajándékozásról van szó, vagy jól tudod, hogy az ünnepelt imádja a csillogó holmikat. Kitűnően mutat az ünnepi teríték mellett is egy ilyen bögre, akár a család közös mottóját vagy vicces jelzőket, beceneveket ráiratva. Hagyományok a legtöbb családban vannak, érdemes az egyedi ajándékok, mint például a bögre nyomtatás lehetőségével is ezek fennmaradását támogatni.
Flitteres bögréink arany és ezüst színben elérhetőek, így az ajándékozott stílusához igazodva választhatsz közülük.

 

fényképes bögre kávésbögre formájábanfényképes bögre flitteres

 

A kávézás a szenvedélyetek?

Nincs is jobb, mint a közös kávézás élménye, melyet tovább fokozhatsz egyedi feliratos vagy képes kávésbögrékkel. Válassz kettő vagy négy részes szettünket, amelyekre rányomtatjuk saját fotóidat. Vagy rendelj színes kávésbögréinkből, melyeket saját kiskanállal együtt kínálunk. Bármelyik mellett döntesz, a kávézás ezentúl még kellemesebb lesz!

 

fényképes bögre szett fém tartóval

 

Fényképes bögre készítés komolyabb bevetésekre

Ha szeretnél minél strapabíróbb ajándékot választani és tudod, hogy az ajándékozott akár külső helyszíneken is hasznát venné egy jó minőségű bögrének például túrázás, utazás, kültéri munkavégzés közben, akkor ajánljuk figyelmedbe acél duplafalú és karabineres füllel ellátott bögréinket. Saját képetekkel, felirattal egyedivé tehetitek, garantáltan nem okoznak majd csalódást! Sőt azt javasoljuk, hogy rendelj magadnak is egyet, bármikor jól jöhet, ha kikívánkoztok a természetbe!

 

A kevesebb néha több: egyszerű színes kerámia bögre

Ha Te is kedveled az egyszerűséget, akkor válassz színes kerámia bögréink közül, biztosan megtalálod a célnak leginkább megfelelőt. Kérheted színes füllel és belsővel vagy csak színes füllel és peremmel, ahogy jobban tetszik. Fehér bögréinkre egy és kétoldalas nyomtatás is kérhető.

 

#Céges bögrét mindenkinek

Ha például munkahelyre a munkatársaknak cégvezetőként keresel bögrét, akkor ezzel az egyszerűbb bögrével tutira nem lőhetsz mellé, mindenkinek tetszeni fog és szívesen használja majd. Mivel több szín is elérhető, biztosan találsz a cég arculatához illeszkedőt, de a fehér bögrék is igen közkedveltek erre a célra. Úgyhogy hajrá! Válogass kedvedre kínálatunkból!

#Fényképes bögre ünnepi alkalmakra

Mennyivel egyedibbé tehető bármelyik szülinap egy saját fényképes bögrével. Lánybúcsúk és babaváró bulik szervezésénél egyaránt a listára vehetjük, remek ajándék a résztvevőknek is.

 

Fényképes bögre rendelés

 

Fenékig! A nagyobb bögréket kedveled? Jó helyen jársz!

Gondoltunk azokra is, akik jobban szeretik a hagyományostól eltérő, nagyobb méretű bögréket, melyeket szintén jól lehet díszíteni egyedi fotókkal, feliratokkal. Kínálatunkban találsz 4,5 dl-es űrtartalmú színes és fehér kerámia bögréket is, melyeket ugyanúgy rövid szállítási idővel megrendelhetsz akár webshopunkon keresztül a választott fotó feltöltése után.

 

Mutasd meg ki vagy - és hogy milyennek látod szeretteidet

A fényképes bögre készítés egy remek kifejezőeszköze lehet annak is, hogy megmutasd a környezetednek, hogy miket szeretsz, kedvelsz igazán, ezzel is lehetőséget adva egy jó beszélgetésre, ismerkedésre. Például szerepelhet a bögrén a kedvenc focicsapatod, a kedvenc zenekarod, a kedvenc motívumod, a kedvenc idézeted vagy kedvenc állatod, és még sokáig sorolhatnánk. Arra is lehetőséget ad, hogy megmutasd szeretteidnek, Te mennyire odafigyelsz rájuk és fontos Neked, hogy olyan ajándékkal lepd meg őket, amelyet biztosan szeretnek majd. A fentiekben bemutattuk, hogy milyen típusú bögrék közül rendelhetsz webshopunkból, országos kiszállítással vagy személyes átvétellel debreceni üzletünkben.

 

Bögre nyomtatás Debrecen belvárosában, országos kiszállítással

Minden termékünkről elmondható, hogy kiváló minőséget képviselnek, ezáltal tartósak és hosszú távú használatra lehet tervezni velük. Az általad feltöltött fotókat és választott feliratokat a legprofibb gépekkel nyomtatjuk rá bögréinkre, így garantáltan tökéletes lesz a végeredmény. Nem kopik le, még gyakori használat esetén sem.

 

Válassz jó minőségű képet a feltöltéshez!

A feltöltött fotó minőségére érdemes odafigyelni, fontos, hogy a nyomtatási méretben ne legyen túl homályos. Érdemes mindenképpen olyan képet választani, amelynek az élessége a megadott nyomtatási méretben megfelelő lesz.
Ha bármilyen kérdésed van az egyedi fényképes bögre nyomtatás vagy a képfeltöltés kapcsán, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken! Szívesen veszünk minden megkeresést:

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

 

címkék: