Barion Pixel
Menü

Egyedi fényképes kávés bögre, ha unod a sablonokat

2021. január 12
3174
Egyedi fényképes kávés bögre, ha unod a sablonokat

A kávézás a legtöbb ember számára többet jelent, mint egy bögre forró ital elfogyasztása. A napi rutinunk részévé vált, örömet és feltöltődést jelent az a pár perc, amit kedvenc kávésbögrénkkel tölthetünk a nap bármely szakaszában. Habár a kávézási szokások nagyon eltérőek, egy dolog talán minden lakásban és munkahelyen ugyanúgy érvényes: ez pedig az, hogy a kávézás együtt a legjobb. Egyetértesz?


A kávézás élménye közös, de a kávés bögre legyen egyedi

Egy társaságban, ha sokat kávéztok együtt, egy idő után mindenkiről kiderül egy-egy olyan különleges információ, ami egyértelműen rá illik a csoportban. Ez nagyon sokféle lehet, például imádja a cicákat, rajong az amerikai fociért vagy minden álma, hogy egyszer (vagy akár újra) elutazzon Párizsba. De lehet kedvenc sorozat, vagy divatmárka, a lényeg, hogy egy olyan dolog, ami felé az átlagnál nagyobb az érdeklődése. Ha megvan ez a különleges információ, csak két lépés választ el attól, hogy egyedi kávés bögre legyen mindenki kezében a következő kávézásnál:


1. Válaszd ki a megfelelő képet!

2. Döntsd el, hogy melyik bögre illene hozzátok a legjobban.

3. Add le a megrendelésedet és rövid időn belül kiszállítjuk neked, vagy átveheted személyesen debreceni üzletünkben!

 

egyedi kávés bögre az egyedi élményekhez
Egy egyedi kávés bögre színesíti a közös kávézás élményét. Próbáljátok ki Ti is bögre nyomtatás szolgáltatásunkat!

 

Egyedi kávés bögre nyomtatás

 

Milyen képet válassz a bögrére? Van néhány tippünk!

Ha egy társaságban kávéztok és szeretnétek mindenkit egy egyedi kávés bögre formájában is megjeleníteni, akkor adunk néhány ajánlást, hogy melyek lehetnek a legnépszerűbb témák, ami alapján bekategorizálhatjátok magatokat.

 

#Kedvenc szuperhősök

Mindenkinek van egy kedvenc Marvel vagy DC szuperhőse, akit büszkén felvállal a mindennapi kávézás során is. Ráadásul állandó témát ad, ha kijön egy-egy új film és az adott karakter kiemelt szerepet kap.

#Kedvenc állatok

Ami biztosan van a társaság minden tagjának, az a kedvenc állat. Az sem baj, ha ugyanaz az állat tetszik több embernek is, lehet köztük különbséget tenni további jellemzőkkel pl. fekete vagy vörös cica. De akár válogathattok kimondottan az afrikai állatok között is kedvenceket.

#Kedvenc csapatok

Sportrajongó közösségekben a kedvenc csapatok logói, ha minél több helyen megjelennek, az sosem jelenthet bajt. Ha Ti is szeretitek a sportokat, akkor ez egy jó választás. A csapatlogók remekül mutatnak majd a bögréken is.

#Kedvenc könyvek

Itt gondolhatunk az írókra is, ha egy szerzőtől több kedvenc könyv is van. Szintén jó beszélgető téma és egyben egy jó kihívás is arra, hogy elolvassátok egymás kedvenc könyveit, ha eddig még nem tettétek. De akár érdemes lehet mindet újraolvasni és egy közös kávézás során sorban kibeszélni.

#Kedvenc idézetek

Ha már a könyvek szóba jöttek, az idézetek szintén jól mutatnak a bögréken. De azért érdemes rövidebbeket választani.

#Kedvenc tevékenységek, hobbik

Mit csináltok a szabadidőtökben? Ha van egy szenvedélyetek vagy egy olyan tevékenység, ami mindig kikapcsol, akkor jó lehet arra gondolni kávézás közben is. Faggassátok ki egymást és mutassátok meg a bögréken is kedvenc hobbijaitokat!


Már biztosan eszedbe jutott, hogy milyen képek lennének megfelelőek a bögréitekre. A fentieken túl is van még számos lehetőség és időnként lehet frissíteni a készletet új elemekkel. Online webshopunkon keresztül 0-24 leadhatod rendelésedet, csupán fel kell töltened a választott fotókat.

Ha szívesen olvasnál még, nézd meg korábbi bögre nyomtatás cikkünket, melyben részletesebben írunk bögre kínálatunkról.

 

címkék: