Barion Pixel
Menü

Fényképes párna készítés

2020. október 15
13292
Fényképes párna készítés

Fotóidat az alábbi formákban hívhatod elő nálunk:

fényképes párna töltettel és 1 oldalas nyomtatással   fényképes párna 2 oldalas nyomtatással

Fényképes párna készítés

A megfelelő ajándék kiválasztása nem egyszerű feladat. Még “gyakorlott” ajándék vásárlóknak is kihívást jelent, ha valaki olyat kell meglepnie, akit már elég jól ismer vagy még csak nagyon felületesen. Első esetben inkább az okoz nehézséget, hogy olyat vegyünk neki, amit eddig még nem kapott tőlünk, míg az utóbbi példánál valószínűleg még nem tudjuk minek örülne igazán, ezért csak legfeljebb nagyon általános ajándékok közül válogathatunk, ami kevésbé lesz személyre szabott. Szerencsére mindig van jó megoldás, és azt biztosan állíthatjuk, hogy még egy ügyfelünk sem jelezte számunkra, hogy az általa választott egyedi fényképes ajándék párna rossz választás lett volna. Így bátran ajánljuk neked is ezt a megoldást!

 

Segítünk a döntésben!

Ha már megvan a párna nyomtatás ötlete meg kell állnunk és végiggondolni, hogy mégis mit szeretnénk vele pontosan átadni. Az egyedi tervezés már önmagában is hordoz egy sajátos, pozitív üzenetet, de emellett fontos, hogy valamilyen konkrét célt adjunk neki. Az alábbiakban sorra veszünk néhány lehetőséget, melyekkel reméljük, hogy segítségedre leszünk a döntésben.

 

Párna nyomtatás egyedi fényképekkel

 

Az első, amit ki kell találnod: mi legyen rajta?

Azzal, hogy milyen képet választasz a fényképes párna készítés alkalmával, egyúttal azt is megmutatod, hogy mennyire ismered és milyen közeli kapcsolat fűz ahhoz a személyhez, akinek az ajándékot szánod. Abban azonban biztos lehetsz, hogy garantáltan kifejezed vele azt is, hogy odafigyelsz rá és fontosnak tartod, hogy olyan ajándékot kapjon tőled, amelynek tényleg tud örülni.

 

#ha van közös képetek

Segítséget adhat, ha valamilyen rendszeresen ismétlődő esemény alkalmával készülsz az ajándékozásra, az egyedi párna készítés például szülinapra, névnapra vagy karácsonyra is tökéletes választás. Ilyenkor érdemes visszagondolni az elmúlt évekre, ha korábbi eseményeken készült közös kép kettőtökről, amelyre Te is és valószínűleg ő is szívesen emlékezik vissza, akkor már nem is kell tovább gondolkodnod. Megvan a befutó! Ha kedvelitek a viccesebb képeket is és van is miből válogatni, használd ki a kétoldalas párna nyomtatás lehetőségét és az egyik oldalra válassz egy komolyabb képet, míg a másikra egy vicceset. Így garantáltan emlékezetes ajándék marad!

 

#ha nincs közös képetek

Ha egyáltalán nem készült még vagy nincs olyan közös kép rólatok, amelyet szívesen viszontlátnál egy ajándék párna formájában, akkor sem kell lecsüggedni, hiszen a fényképes párna készítés alkalmával sokféle kép közül lehet még válogatni. Például ha tudod, hogy imádja az autókat, akkor a kedvenc márkájának logóját is rányomtathatod, annak is nagyon fog örülni. Vagy ha van egy kiskedvence, róla biztos küldött már ezer képet, amelyek közül ki tudod választani a megfelelőt. A kisállatok képei minden gazdi szívét megmelengetik. Arról nem is beszélve, hogy a sportrajongók a kedvenc csapatuk képét vagy logóját egy kispárnán viszontlátva imádni fogják. Ha az egyedi párna készítés kisebb gyerekeknek szól, akkor megjeleníthetjük kedvenc mesefigurájuk képeit, biztosak lehetünk benne, hogy kiemelt szerepet kap majd a szobában. Nagyobb gyerekeknél a kedvenc állatuk vagy kedvenc énekesük és együttesük is jó választás a párna nyomtatás megrendeléséhez. De bizonyára már neked is eszedbe jutott számos további ötlet.

 

Fényképes párna készítés Debrecenben

 

A második, hogy hogyan add oda! A többit mi megvalósítjuk

Weboldalunkon keresztül a fényképes párna készítés bármikor, a kedvenc képeid feltöltésével azonnal megrendelhető. Így nem kell mást tenned csak kiválasztani, hogy egy vagy kétoldalas párna nyomtatás mellett döntesz, azontúl pedig, hogy milyen méretben és milyen színben, illetve anyagban szeretnéd kérni. Az átadást tedd személyesebbé egy közös helyen, ahova gyakran jártok együtt vagy meghittebb családi körben, erre is biztosan van egy jó ötleted.

Ajándék párna rendelésed átveheted személyesen is debreceni üzletünkben vagy kérheted országos kiszállítással, rövid határidővel.
Ha bármilyen kérdésed van, akár az egyedi párna készítés, akár az online rendelés kapcsán, keress minket bátran elérhetőségeinken:

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

 

címkék: