Barion Pixel
Menü

Fotókidolgozás árak: többet adunk kevesebbért

2021. április 28
3215
Fotókidolgozás árak: többet adunk kevesebbért

A fényképezés a mai világ egyik legnagyobb “csodája”, imádjuk megosztani egymással a saját képeinket, és megörökíteni minden pillanatot, amit picit is különlegesnek látunk. Ennek a rengeteg képnek az előhívása azonban elég sokba kerülhet, így érdemes a fotókidolgozás árak kapcsán is körültekintőnek lenni.

 

A mi ajánlatunk Számodra: rendelj több képet és fizess értük kevesebbet!

Azt tapasztaljuk ügyfeleinknél, hogy szeretik összegyűjteni az elkészült fényképeket az elmúlt időszakból és egyben előhívatni azokat. Persze ha van egy nagyobb esemény, akkor nem kell olyan sokáig gyűjtögetni, hiszen azonnal rendelkezésre áll akár több 100 kép is, amit szívesen látnánk nyomtatott formában. Ehhez igazodva a saját árazásunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki. Azaz olyan mennyiségi kedvezményeket vezettünk be, amelyeknek köszönhetően sokkal kedvezőbb áron vásárolhatsz nálunk. Ezt szinte a teljes termékpalettánkra bevezettük, így a fotókidolgozás árak mellett a bögrék, pólók, párnák és egyéb fényképes ajándéktárgyak kapcsán is remek kedvezményekkel találkozhatsz. 

 

Beszéljenek a számok:

Rendeld meg az összes fényképet, ne bajlódj a válogatással! Ráadásul nálunk ha a megadott kedvezményküszöb felett rendelsz, akkor csökken az egységár, így összességében több képet rendelhetsz kevesebbért. Ezt hogyan? Egy egyszerű példával élve: ha a 10x15-ös méretű képekből rendelsz 70 darabot, akkor az 4.200 Ft-ba kerül, viszont ha 100 darabot rendelsz, az csak 4.000 Ft a mennyiségi kedvezménynek köszönhetően. Ugye, hogy jobban megéri?

 

Fotolux fotókidolgozás árak: 

Leggyakoribb méretekÁrKedvezményküszöbKedvezményes ár
9 x 1350 Ft100 db-tól35 Ft
10 x 1560 Ft100 db-tól40 Ft
13 x 18140 Ft100 db-tól100 Ft
15 x 21330 Ft30 db-tól200 Ft
18 x 27600 Ft30 db-tól250 Ft


A további méreteket nézd meg részletes ártáblázatunkban az Árak menüpontunk alatt. Akár teljesen egyedi méretet is rendelhetsz tőlünk, 100*200 cm-ig bármilyen fotóméretet el tudunk készíteni Neked. 

Jó, ha tudod! A fotók mellett vászonképek formájában is előhívathatod kedvenc képeidet nálunk, melyek szintén kiváló minőséget képviselnek. 


Fotókidolgozás

 

 

Mi határozza meg az árat?

Mi a saját árazásunk alapján tudunk választ adni erre a kérdésre. Amit tudnod kell rólunk, hogy egy kisebb szaküzlet vagyunk profi berendezésekkel és szakavatott kollégákkal. Így amit biztosan garantálhatunk, hogy rendelésedet maximális odafigyeléssel, egyedi képszűréssel készítjük el, és a legjobb minőséget alkalmazzuk a fotópapír terén is.

Nálunk a fotókidolgozás árak egyedül a választott fotóméret és a rendelt mennyiség alapján kerülnek meghatározásra. Nem teszünk különbséget fényes vagy matt papírtípus között, így szabadon választhatod a kedvedre valót, plusz költségek nélkül.


Amit garantálunk:

#azonos minőséget kínálunk, akár teljes áron, akár kedvezményesen vásárolsz nálunk;

#házhoz szállítás és személyes átvétel esetén is azonos árak várnak;

#minden képet egyedileg szűrünk, így biztosítva a legszebb végeredményt;

#kiváló minőségű fotópapírt használunk;

#segítőkészek és rugalmasak vagyunk, fordulj hozzánk bátran egyedi kérésekkel is!

 

kedvező fotókidolgozás árak debrecen belvárosában
Töltsd meg albumodat kedvenc fotóiddal! Nálunk kedvező fotókidolgozás árak várnak

 

Rendelésedet leadhatod online webshopunkon keresztül vagy személyesen debreceni üzletünkben. A kiszállítást az ország teljes területére biztosítjuk néhány napon belül. Ha bármilyen kérdésed van, akkor keress minket bátran elérhetőségeinken:

 

Fotolux Szaküzlet: 

Debrecen, Rákóczi utca 1-5. (a Csapó utca felől)

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

 

Próbáld ki fényképes ajándéktárgyainkat is!

Kínálatunkban sokféle saját képpel nyomtatható ajándéktárgyat találsz: kávés és teás bögrék, férfi, női és gyerek pólók, párnák, naptárak és még sok más használati tárgy, amivel biztosan örömet okozol szeretteidnek. Ezek esetében is kedvező árakat biztosítunk, valamint a mennyiségi kedvezményeink itt is élnek. Reméljük, hogy elnyerik termékeink a tetszésedet és Téged is új ügyfeleink között köszönthetünk! 

 

 

címkék: