Barion Pixel
Menü

Frissítsd fel otthonod enteriőrjét új, egyedi díszpárnákkal!

2021. február 18
3098
Frissítsd fel otthonod enteriőrjét új, egyedi díszpárnákkal!

Időről időre legtöbbünknél eljön az az érzés, hogy szeretnénk, ha otthonunkban valamilyen újdonság frissítené fel a megszokott enteriőröket. De legtöbbször nem szeretnénk nagy változást vagy változásokat, csupán egy könnyen, gyorsan és lehetőleg olcsón megvalósítható megoldást keresünk. Ilyenkor remekül jön egy igen kézenfekvő ötlet: cseréld le a lakástextileket!

 

Színek, minták, kedvencek

Ha szeretnéd akár az évszaknak, akár a kedvednek megfelelően megújítani otthonod berendezését, akkor elsőkörben ajánljuk a textíliák lecserélését. Ez lehet egy új függöny, egy új szőnyeg, egy új ágytakaró vagy egy új ágyneműhuzat, de akár egy-egy új díszpárna is. Ha áthatóbb megoldást szeretnél, akkor érdemes több kiegészítőt egyszerre cserélni és összehangolni - így nagyobb harmóniát teremthetsz kedvenc helyiségeidben. A jó hír, hogy nálunk teljesen egyedi díszpárnát rendelhetsz, amelyet egyénre szabottan alakíthatsz az új elképzeléseid szerint.

 

Milyen színeket használj?

Ebben a kérdésben sokféle lehetőség van, elsősorban otthonod berendezését vedd alapul. Ha viszonylag szolid színek (például fehér, szürke falak) vannak, akkor egy-egy színes darabbal teljesen új lendületet adhatsz otthonod enteriőrjeinek. Fontos, hogy a fókuszra figyelj, ha túl sokféle szín és minta van, akkor az megtörheti a harmóniát. Ha amúgy is kedveled a színeket és ez otthonod állandó berendezésein is meglátszik, akkor a textileknek válassz egyszerű színeket.

 

Minták és kedvencek: egyedi díszpárnára

Bármelyik lakberendezési áruházba ellátogatunk, biztosan találkozunk egy-egy szépen berendezett enteriőrnél mintás díszpárnákkal. Viszont a választék sokszor elég szűkös, csupán néhány lehetőség közül tudjuk kiválasztani azt, amelyik a legjobban megy a kanapénkhoz, kedvenc fotelünkhöz vagy az ágytakarónkhoz. Ha Te is szeretnél átlépni a lakberendezési üzletek kínálatán, akkor érdemes kipróbálnod az egyedi párna nyomtatás szolgáltatást, mellyel az általad megadott minta kerül a párnára.

Természetesen van egy nyomtatási felület, amit figyelembe kell venni, de ezen belül 100%-ig szabad a választás.

 

párna nyomtatás egyedi stílusod alapján

Egy díszpárna könnyen cserélhető, próbálj ki valami újat és nyomtass egy egyszerű fehér párnára egyedi képet!

 

Vannak kedvenc motívumaid, logóid, vagy idézeteid? Dobd fel velük otthonod berendezéseid! Könnyen és stílusosan varázsolhatsz egyedi hangulatot velük, garantáltan tetszeni fog a barátaidnak is, hiszen egyből felismerik majd a személyes mivoltukat. Próbáld ki párna nyomtatás szolgáltatásunkat, ahol választhatsz vászon vagy szatén párnaanyagot is!

 

Egyedi díszpárna készítés

 

1 és 2 oldalas nyomtatás

Jellemzően a díszpárnáknak csak az egyik oldalán van minta, hiszen többnyire egy pozícióban használjuk, amit nem nagyon variálunk nap közben sem. A legtöbb esetben az üzletek polcain is ilyenekkel találkozhatunk, a funkcióját maximálisan ellátja. Ha viszont Te szeretnéd még érdekesebbé tenni vadi új díszpárnádat, akkor dönthetsz kétoldalas nyomtatás mellett is. Lehet akár ugyanazt a mintát mindkét oldalra, de variálhatod is képpel és szöveggel is akár.

Reméljük a fentiekben segítettünk Neked a döntésben, hogyan újítsd meg otthonod enteriőrjeit. Ha bármiben a segítségedre lehetünk, akkor keress minket bátran elérhetőségeinken.

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

 

Debreceni üzletünkben személyesen is átveheted rendelésed vagy kérheted országos kiszállítással is. Ha szívesen olvasnál még a témában, akkor merülj bele korábbi párna nyomtatás cikkünkbe.

címkék: