Barion Pixel
Menü

Igazolványkép készítés Debrecen belvárosában, országos kiszállítással

2021. január 15
10859
Igazolványkép készítés Debrecen belvárosában, országos kiszállítással

Igazolványkép készítése választott fotóval

Az általad készített fényképet a szabvány igazolványkép méretben rendelheted meg tőlünk online, weboldalunkon keresztül. Egy lapra 4 db igazolványképet nyomtatunk, így kell számolnod a megrendelésnél. Tehát ha maximum 4 db igazolványkép elegendő, akkor csak egy terméket kell a kosárba helyezned. Ha ennél többre van szükséged, akkor vedd figyelembe a mennyiség meghatározásánál a fentieket (2 termék 8 db, 3 termék pedig 12 db igazolványkép és így tovább).

A rendelés leadása során választhatsz személyes átvételt Debrecen belvárosában található üzletünkben, ha az igazolványkép azonnal szükséges, vagy kérheted kiszállítással az ország teljes területére. Az alábbi gombra kattintva indíthatod el megrendelésedet. Nem kell mást tenned, mint a választható opciók közül kiválasztani az “Igazolványkép 3,5*4,5 cm” lehetőséget és feltölteni azt a képet, amelyből az igazolványkép készülhet. A megadott képarány a standard, szabvány méret, így ez nem változtatható, de a fénykép anyaga lehet matt vagy fényes felületű is. Ha még nincs meg a megfelelő fotó, akkor olvass tovább, mert van néhány tanácsunk, hogy tudod az ideális képet elkészíteni a saját otthonodban.


Töltsd fel a fotót - na de melyiket?

Az igazolványkép készítése szerencsére nem igényel komolyabb kamerát vagy technikai felszerelést. Az alábbiakban adunk pár tippet, hogyan készítsd magadról otthon egy megfelelő képet, amelyet felhasználhatsz erre a célra.


1. Keress egy egyszerű hátteret!

Az egyik legfontosabb feladat a megfelelő hely kiválasztása a fénykép elkészítéséhez. Próbálj meg keresni egy olyan hátteret, amely egyszínű, világos (a fehér a legjobb) és kiemelten fontos, hogy nincs hozzárögzítve falipolc, óra vagy bármilyen  más tárgy, ami nem távolítható el egy rövid időre. Tehát mindenképpen egy üres háttér előtt pózolj pl. szobafal, ajtó, esetleg szekrény, ami nem ismerhető fel.

2. Szemből fotózz!

Mivel az arcodon van a fókusz, fontos, hogy szemmagasságban legyen a kamera, amikor fotózol. Nézz farkasszemet a kamerával és ne grimaszolj! Egy kis mosoly vidámabbá teszi a képet, így ennyi megengedett. De fontos, hogy jól felismerhető legyél rajta - érdemes a hajadat feltűzni vagy félreigazítani, hogy ne lógjon bele nagyon az arcodba és kerüld a hangsúlyos, nagy kiegészítőket. Elsősorban az azonosítás a cél, hogy az igazolványod hiteles és valóban a te adataidat tartalmazza.


igazolványkép debrecen belvárosában

Az igazolványkép készítés szabvány mérete: 3,5*4,5 cm. Egy lapon 4 db kép szerepel.
Az igazolványkép készítés online is megrendelhető webshopunkban!

 

3. Árnyék nélkül

Amiből szinte egyből kiszúrható, hogy egy igazolványkép készítése otthon történt, az az árnyékok. Próbálj meg természetes fényben fotózni és kerülni az árnyékokat az arcodon vagy a háttérben. Így az igazolványkép azonnal profibbnak fog kinézni, mint egy árnyékos verzió.

 

4. Fontos, hogy könnyen vágható legyen a kép!

Az igazolványkép készítése során jellemzően egy mellkép kerül kivágásra, ahol látszanak a vállak és a háttérből is valamennyi. Te is hagyj meg a háttérből, ne legyen túl közeli a kép, hogy biztosan a megfelelő arányban lehessen vágni a fotót.

 

Reméljük, hogy a fentiek alapján sikerül elkészítened a tökéletes képet, még ha csak egy egyszerű igazolványképről is van szó. Esetleg bármilyen további kérdés felmerült benned a fentiek kapcsán? Akkor keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

 

Igazolványkép készítés Debrecen belvárosában!

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

Igazolványkép azonnal? Válassz személyes átvételt üzletünkben:
Fotolux Debrecen, Rákóczi utca 1-5. (a Csapó utca felől)
hétfő-péntek: 10:00-17:00

 

Mennyiségi kedvezmények igazolványkép készítés esetén is

Nagyobb mennyiségű rendelésnél tudunk biztosítani kedvezményt a legtöbb szolgáltatásunkra vonatkozóan, igaz ez igazolványkép készítése esetén is. Amennyiben nálunk rendeled meg online webshopunkon keresztül vagy személyesen a debreceni üzletünkben, egy megadott mennyiség esetén jelentős kedvezménnyel élhetsz.

 

igazolványkép készítés kedvező áron

Igazolványkép Debrecen belvárosában - kedvező áron és rövid határidőkkel


Igazolványkép Debrecen

 

A fentiekben igyekeztünk szolgáltatásunkról minden fontos információt elmondani, illetve gyakorlatiasabb tippekkel ellátni a tökéletes igazolványkép készítés kapcsán. Reméljük, hogy Te is hasznosnak találtad. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szolgáltatásokkal várunk még, akkor olvasgass tovább! A képeidet nagyon sokféle formában hívathatod elő nálunk.

címkék: