Barion Pixel
Menü

Öltöztesd fel otthonod a saját élményeiddel: online fotókidolgozás

2020. november 04
4193
Öltöztesd fel otthonod a saját élményeiddel: online fotókidolgozás

Fotóidat az alábbi formákban hívhatod elő nálunk:

fénykép előhívás Debrecen belvárosában   vászonkép nyomtatás a trendeknek megfelelően

A lakberendezési trendek évről évre frissülnek, új színek, minták, anyagok kerülnek élre, de egy dolog változatlan marad: a személyes fényképeknek minden enteriőrben van helye. Éppen ezért a fénykép előhívás soha nem megy ki a divatból. Otthonosabbá és sokkal közvetlenebbé teheted berendezéseidet egy-egy saját fotóval, arról nem is beszélve, hogy manapság már maguk a képkeretek is annyiféle verzióban érhetőek el, hogy azok is külön öltöztetik otthonodat. Ezért bátran ajánljuk, hogy a fotóalbumok mellett használd ki a modern vagy hagyományosabb stílust képviselő, színes vagy fekete-fehér képkeretek adta lehetőségeket, tedd személyesebbé otthonodat ezek segítségével.

A fénykép előhívás során többféle méret közül választhatsz, ehhez már a képkeret kínálat is alkalmazkodott. Így a lakberendezés eszközeként stílusos képkeret összeállításokat alakíthatsz ki otthonod fő helyiségeiben, ezzel is egyedivé, különlegessé téve azokat.

 

Tovább a fotófeltöltéshez

 

Meséld el a teljes történetet

Attól függően, hogy milyen alkalomra szeretnéd előhívatni kedvenc fényképeidet vannak olyan apróságok, amikre érdemes odafigyelni, hogy a teljes történetet elmesélhesd velük. Erre adunk néhány tippet a következőkben a leggyakoribb családi eseményekre szabva.

Fotóelőhívás esküvőről

Ha a fénykép előhívás az esküvőtökön készült képeket érinti, akkor először is gratulálunk! Sok boldogságot kívánunk nektek! :) Másodszor pedig azt ajánljuk, hogy tematikusan haladjatok végig a nap eseményein, minden fontos részről legyen legalább egy képetek. Ma már sokan megörökítik az előkészületeket is, így lehet ezekről is néhány jól sikerült képet összegyűjteni. Ha készültek képek a polgári és a templomi szertartásról, akkor érdemes mindegyikről előhívatni olyan képeket, amelyen látható a vőlegény, menyasszony bevonulása, az örömszülők, a tanúk, a gyűrűhúzás és a hitvesi csók pillanata. A legtöbbször a szertartások után készülnek a nagy csoportképek, amelyen minden vendég szerepel, a csokor, valamint harisnyakötő dobós képek, melyeket szintén érdemes a fotóalbumban megörökítenünk. Hiszen ezek sokszor, főként az utóbbiak, elég vicces pillanatokat jelenítenek meg. Ezek mellett a menyasszonyi tortáról, a lagzi hangulatáról, a kreatív fotózásról is emeljük ki kedvenceinket, töltsük fel fotóelőhívás rendelésünkbe, ezáltal foglalva teljes keretbe a nagy napunk eseményeit.

 

minőségi fotóelőhívás Debrecen belvárosában
Fénykép előhívás azonnal a nagy napról? Rendelj online és kérd személyes átvétellel vagy kiszállítással!

Rendelj többet, fizess kevesebbet!

Mindannyian szeretünk kedvezményesen vásárolni, ezzel mi is így vagyunk. Ezért vezettük be állandó kedvezmény küszöb akciónkat, amellyel bármilyen méretben is szeretnéd megrendelni kedvenc fotóidat, egy bizonyos rendelési szám felett jelentős kedvezményt adunk a fotóelőhívás egységárából. Az egyes választható méreteknél egyedi kedvezmény küszöböket alakítottunk ki, így biztosítva a lehető legkedvezőbb rendelési lehetőségeket ügyfeleinknek.
Használd ki a lehetőséget és rendelj most sok képet, sok kedvezménnyel! Ha bármilyen kérdésed felmerül a fotóelőhívás vagy online fotóelőhívás rendelés kapcsán, akkor keress minket bátran alábbi elérhetőségeinken!

 

Fénykép előhívás Debrecen belvárosában, országos kiszállítással

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

Születésnapi fényképek előhívása

A szülinap, legyen szó sajátunkról vagy közeli szeretteinkéről, mindig, minden évben az egyik legizgalmasabb ünnep marad. Gyerekként még sokkal jobban várjuk, így nagyobb feneket is kerítünk neki, milyen jó megőrizni, majd később visszanézni a különböző tematikájú szülinapi zsúrokon készült fotókat. A fénykép előhívás alkalmával érdemes olyan képeket választani, ahol az ünnepelt egész napos hangulatát viszontláthatjuk. Például a reggeli készülődés, a vendégek megérkezése, az ajándékok együtt, az ünnepi torta, a bontogatás és az ezzel járó örömteli pillanatok.

Felnőttként egy szülinap megtartásánál már sokkal inkább a család összehozása a cél, elhalványul az ajándékok fontossága. Itt érdemes a fotóelőhívás tárgyává a családi pillanatokat tenni, a közös ünnepi vacsorát és a vidám beszélgetéseket.

A fotóelőhívás életre kelti emlékeinket

A fényképek előhívása történhet otthon is, saját nyomtatóval, vagy egy erre szakosodott üzletben, melynek a fénykép előhívás a fő tevékenysége. Utóbbi esetben már olyan minőségben kerülnek előhívásra képeink, hogy valóban úgy érezhetjük, újra átéljük emlékeinket. Mi más lenne a fotóelőhívás célja, ha nem ez?

Tökéletes színek, fényes vagy matt felület, számtalan választható vagy egyedi méretben. Gyakorlatilag már szabadon dönthetünk a nekünk tetsző fotóelőhívás lehetőségek közül, mely jóval nagyobb szabadságot ad emlékeink megörökítésére.

A fénykép előhívás minőségében nálunk garantáltan a legjobbat kapod.

Fotóelőhívás évfordulóról

Sok esemény évfordulóját szívesen ünnepeljük meg, mert jó emlékek kötnek hozzá vagy mert örülünk, hogy még mindig tart a hatása. Például egy 20 éves házassági évfordulón a fénykép előhívás alkalmával javasolt képeket választani az ünnepelt párról, a vacsora hangulatáról, a beszédekről és a köszöntésekről egyaránt, így adhatunk keretet az eseménynek.

 

Ballagásról, diplomaosztóról fotónyomtatás

Kevés annál büszkébb pillanat van egy szülő számára, mint az, hogy gyermeke sikeresen elvégez egy iskolai képzést, legyen szó alap-, közép- vagy felsőfokú oktatásról. Ha vannak az adott iskolának hagyományai, amelyeket meg is örökítettünk (pl. szökőkútban a diplomával), akkor azt a fényképek előhívása során se hagyjuk ki, de egy kép a bizonyítvánnyal mindenképp kötelező. Emellett a család kapja a kiemelt szerepet és az ünnepi ebéd vagy vacsora.

 

Új családtag érkezéséről, keresztelőről online fotóelőhívás

Ha egy új gyermek érkezik a családba az mindig nagy pillanat, amelyet akkor is érdemes megörökíteni és fényképalbumba, falon lógó vagy komódokon pózoló képkeretekbe foglalni, ha amúgy nem foglalkozunk ilyesmivel. A fotóelőhívás megrendelésekor ilyenkor javasolt választani a kisbabáról pár napos korából képeket, az első közös fényképeit a szüleivel, nagyszüleivel, ha tartunk keresztelőt, akkor mindenképp hívassuk elő a keresztszülőkkel, rokonsággal készített közös képeket is.

 

kisgyermekeink kedvenc képeihez fotóelőhívás debrecen belvárosában
A legszebb emlékeink megőrzésére - minőségi fénykép előhívás Debrecen belvárosában

 

A pillanat ott van a mobilodon

Most tekintsünk el a különleges eseményektől és térjünk vissza a hétköznapokba egy kicsit. Habár a mai képek jelentős része mobilkamerával készül és a legtöbb esetben telefonunk memóriájában őrizzük azokat, mégis vannak olyan képek, pillanatok, amelyeket érdemes papírképek formájában is előhívatni. Szerencsére a mai okostelefonok már olyan kamerával vannak felszerelve, amelyek képesek éles, jó minőségű képeket készíteni, amelyek a fénykép előhívás során is megbízható végeredményt mutatnak. A fotóelőhívás azonban nem csak a tökéletesen sikerült, beállított képekre remek választás, hanem azokra is, amelyek egy-egy vicces pillanatot, rosszul elkapott mosolyt vagy éppen egy megindító, boldog nevetést kaptak lencsevégre. Hiszen ezek csalnak legelőször vidámságot az arcunkra, mikor visszanézzük őket. A mobilunkon biztosan találunk sok-sok ilyen fotót, ami csak arra vár, hogy papírképek formájában kitegyük egy-egy képkeretbe vagy képkeret együttesbe, illetve már meglévő vagy új fénykép albumunkba.

A mobil készülékünkkel képesek vagyunk bárhol, bármikor elkapni a legjobb pillanatokat, ez az egyik legnagyobb előnye ennek a hétköznapivá vált eszköznek, mellyel ma már bárki készíthet remek képeket.

Kényelmes online fotóelőhívás rendelés

Talán a 21. század egyik legnagyobb vívmánya, hogy az online webshopok elterjedésével már tulajdonképpen ki sem kell mozdulnunk otthonunkból ahhoz, hogy bármit beszerezzünk. Akkor miért lenne ez alól kivétel a fotóelőhívás? A fénykép előhívás online rendelésével elkerülhetjük a felesleges várakozást az üzletekben, amely a személyes vásárlás nagy hátránya még ma is, az adathordozóra másolást, majd odafigyelést, hogy minden kép biztosan rajta legyen. Kényelmesen, otthonról, a nap bármely szakaszában leadhatjuk rendelésünket, nem kell semmilyen nyitvatartási időhöz alkalmazkodnunk.

A fotóelőhívás, fénykép nyomtatás nálunk is ilyen könnyedén és gyorsan megy, csupán töltsd fel a kiválogatott képeidet, add meg, hogy milyen méretben szeretnéd, milyen képaránnyal, milyen felületre nyomtatva, amint beérkezik hozzánk fénykép előhívás online megrendelésed, kollégáink elkezdik a munkát! Az elkészült képekért eljöhetsz személyesen is debreceni szaküzletünkbe vagy kérheted kiszállítással az ország teljes területére.

Reméljük, hogy tetszett fenti összefoglalónk. Ne feledd, hogy a fénykép előhívás, fotókidolgozás kapcsán nálunk kedvezményekkel számolhatsz a megadott kedvezmény küszöb feletti rendelés esetén. Nincs más dolgod, mint összeválogatott képeidet feltölteni oldalunkra, kosárba tenni és a rendelés véglegesítését követően rövid időn belül elkészítjük Neked!

Ha bármilyen kérdésed felmerül a fényképek előhívása kacsán, keress minket bátran elérhetőségeinken:

 

Fénykép előhívás Debrecen belvárosában, országos kiszállítással

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

 

Jó, ha tudod

A fénykép előhívás mellett vászonképek, fényképes ajándéktárgyak készítésével is foglalkozunk, így akár egyetlen rendelés alkalmával kedvenc fotóidból egy egyedi, kedves ajándékot is választhatsz szeretteidnek. Ez főként akkor jöhet jól, ha valamilyen ünnepi alkalomhoz, családi eseményhez kötődik a fotóelőhívás, ahol mindig van egy-egy kiemelten jól sikerült, szerethető kép, amit más formában is érdemes megjeleníteni.

 

Fénykép előhívás azonnal vagy akár kényelmesen, otthonról, a nap bármely szakaszában
Fénykép előhívás Debrecen belvárosában kiváló minőségben és kedvező árakon

 

Tovább a fotófeltöltéshez

 

 

Hogyan dolgozunk?

A minőséget garantálja, hogy a fotóelőhívás Debrecen belvárosában található szaküzletünkben digitális vegyszeres labor géppel történik (Noritsu 3311 laborgéppel), amely 300 DPI lézeres levilágítással, fotóelőhívó vegyszerben stabilizálja a képeket. További garancia, hogy képeinket digitális, legújabb fejlesztésű vegyszeres fotópapírra dolgozzuk ki, ebből semmi esetben sem engedünk, hiszen így lesz igazán gyönyörű és tartós az eredmény. Emellett minden előhívandó képet egyenként szűrünk. Munkánkat maximális odafigyeléssel, a legjobb minőségre törekvéssel végezzük, hogy a fénykép előhívás azonnal tökéletes és maradandó legyen, akárcsak ügyfeleink elégedettsége.

Fotóelőhívás állandó, valós kedvezményekkel

Ügyfeleinknél azt tapasztaljuk, de általánosságban is elmondható, hogy a digitális korban összegyűjtik a fotókat, és egyben hívatják elő. Ehhez alkalmazkodva mi is úgy alakítottuk ki kedvezmény rendszerünket, hogy azzal ezt támogassuk. Ebből következően kedvezményes árú fotóelőhívás lehetőségét kínáljuk minden méretből egy kedvezmény küszöb felett! Ráadásul akciónk mindig érvényes, nem időhöz vagy szezonhoz kötött. Nem kell mást tenni, csak webáruházunkba fel kell tölteni a képeket, mi pedig kedvező áron elkészítjük azokat! A fotóelőhívás választható méreteit, valamint a hozzájuk tartozó kedvezmény küszöböket a rendelési oldalon találod. A kiválasztott mérethez automatikusan megjelenik a normál és a megadott darabszám feletti rendelés esetén érvényes, kedvezményes fotóelőhívás ár.

címkék: