Barion Pixel
Menü

Örökítsd meg nyári emlékeidet

2021. július 12
2982
Örökítsd meg nyári emlékeidet

A nyári forróság szinte mindig eléri a célját és valamilyen hosszabb vagy rövidebb nyaralásra csábít minket. Ha te sem tudsz ellenállni és évről évre eljársz családtagjaiddal, pároddal vagy barátaiddal egy-egy kellemes hétvégi vagy akár hosszabb kiruccanásra, akkor biztosan a te telefonodon is rengeteg remek közös kép szerepel. Ezeket viszont kevésbé nézzük vissza, hiszen mindig kerülnek be újabb és újabb fotók. Ha te is így vagy ezzel, de mégis szeretnéd, ha ezek a képek nem vesznének el, akkor ajánljuk figyelmedbe  a fotónyomtatás lehetőségét, amelynek köszönhetően megörökíthetitek kedvenc közös képeiteket az idei és akár a korábbi évek nyaralásairól.

 

Kedvenc nyári fotóid megérdemelnek egy külön albumot!

Sokszor csak megéljük a pillanatot és nem a megörökítésén gondolkozunk. De ez így is van jól, hiszen fontos, hogy odafigyeljünk egymásra és valódi érzéseket éljünk át együtt. Azonban a későbbiekben, hogy felidézhessük ezeket a közös élményeket, jó, ha van egy tárgyi emlékünk is róla, pl. egy jól (vagy kevésbé jól, de emlékezetesre) sikerült kép formájában. Ezért érdemes évről évre előhívni kedvenc fotóidat, amelyeket később mindannyian szívesen néztek majd vissza. 

 

Ajándéknak is remek ötlet

 

Szülőknek, nagyszülőknek

Nem tudod mivel kedveskedj szüleidnek, nagyszüleidnek? A fotónyomtatás kiváló ajándék számukra, hiszen mindig örömmel lapozzák fel a régi albumokat is. Biztosan örülnek majd, ha új képekkel frissíthetik fel gondosan őrzött gyűjteményüket, melyet büszkén mutogatnak szeretteiknek és ismerőseiknek.

 

Barátoknak

A közös baráti élmények mindannyiunkban mély nyomokat hagynak. Mutasd meg barátaidnak is, hogy fontosnak tartod a barátságotokat és hivass elő néhány képet, amelyek pozitív emlékeket ébresztenek bennetek. Ma már nem kell a klasszikus fotónyomtatás lehetőségéhez ragaszkodnotok, ha szeretnétek valamilyen modernebb megoldást, akkor válasszátok a vászonkép nyomtatást.

 

kedvenc nyári fotók
Neked melyik a kedvenc nyári fotód?

 

A kedvesednek

A pároddal készített közös fotóknak a falon a helyük! Válaszd ki kedvenceidet és lepd meg vele kedvesedet, biztosan örülni fog neki, hogy gondoltál erre. Ráadásul a legjobb képeket már több formában is elő lehet hívni, nem csak papírképek formájában. Nézz szét weboldalunkon, hogy milyen fényképes ajándéktárgyak közül válogathatsz!

 

+1 tipp: Készíts utazási naplót!

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy több helyre is utazol idén nyáron, akkor érdemes napló formájában is megörökítened élményeidet. Egy utazási napló pedig rengeteg képet kíván, úgyhogy jobb ha minél többet készítesz. A képek előhívását ránk bízhatod, ráadásul a nagyobb mennyiség rendelésével nálunk csak jól járhatsz, hiszen egy bizonyos mennyiségi küszöb elérésekor még kedvezőbb árat kínálunk számodra!

 

Vedd át személyesen fotó rendelésedet vagy kérj országos kiszállítást!

Ha sikerült kiválasztanod kedvenc nyári képeiteket, akkor ne habozz, add le rendelésedet online weboldalunkon keresztül! Rövid időn belül már át is veheted személyesen debreceni Fotolux szaküzletünkben vagy természetesen lehetőséged van házhozszállítással kérni az ország bármely területére. 

A képek minőségére garanciát biztosít, hogy csakis profi gépekkel dolgozunk, a legjobb minőségű fotópapírra nyomtatunk és kollégáink már több éves tapasztalattal rendelkeznek.

 

Ha bármilyen kérdésed felmerül szolgáltatásaink, vagy a termékeink kapcsán, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot bátran elérhetőségeinken!

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

címkék: