Barion Pixel
Menü

Örökzöld vászonképek minden évszakra

2021. március 23
2948
Örökzöld vászonképek minden évszakra
Habár otthonunk berendezése nagyrészt állandó, főleg ha a nagyobb bútorokra gondolunk, de a dekorációs kellékeinket például ágytakaró, díszpárnák, asztali futó gyakrabban cserélgetjük az új hangulat teremtése céljából. A legtöbb lakás falán lóg néhány kép vagy fali polc is dekorációs célokat szolgálva, de vajon gondoltunk már arra, hogy vászonképekkel is könnyedén alakíthatjuk otthonunk hangulatát?

 

Engedd be a természetet!

Zöld szobanövényekkel, bent is nevelhető színes virágokkal sokkal természetesebb környezetet teremthetünk magunk köré, amellyel nem csak fizikai, de mentális egészségünket is támogathatjuk. Azonban előfordulhatnak olyan esetek, amikor a lakás adottságai nem megfelelőek a nekünk tetsző növények gondozására, és bármit teszünk, nem sikerül hosszú távon életben tartanunk őket. De kis kedvenceink is gátat szabhatnak ennek, hiszen köztudott, hogy a cicákra nézne a legtöbb szobanövény sajnos mérgező. 

Arról nem is beszélve, hogy sokszor a mindennapi rutinunk nem engedi, hogy növényeket tartsunk, mert nincs rá elég időnk, hogy megfelelően gondozzuk. Ilyenkor mit tehetünk? Bármelyik lakberendezési áruházba ellátogatunk, gyakorlatilag egymást érik a szebbnél szebb, sokszor az eredetire megtévesztően hasonlító műnövények és művirágok. Ez sokak számára megfelelő alternatívát jelenthet a természet megjelenítésére. De emellett vannak olyanok is persze, akiknek ez a megoldás nem adja meg a kívánt hatást. Bármelyik tábort erősítjük, van egy olyan újszerű és trendi, mégis nagyon egyszerű ötlet, amely otthonunk természetközeliségét támogatja: egyedi “zöld” vászonképek a falakon.


Egyedi “zöld” dekoráció a vászonkép nyomtatás lehetőségével

A falaink és polcaink díszítése mindig izgalmas feladat, hiszen rendkívül szembetűnő helyek, ahol eldönthetjük, hogy inkább csak hangulatos kiegészítőket helyezünk el vagy egy-egy kifejezetten domináns darabot. Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy ha valamit konkrétan elképzeltél és azt szeretnéd megtalálni a lakberendezési üzletekben, akkor biztos, hogy nem találsz pont olyat. Nem olyan színű, nem olyan méretű vagy nem olyan anyagú, esetleg nem olyan mintájú. Ekkor ad remek megoldást, ha egyedileg készítteted el az elképzelt kiegészítődet, például a vászonkép nyomtatás lehetőségével.


zöld dekoráció vászonképek segítségével

Növények mellett is jól mutat egy-egy növénymintás kép akár egyszerűen bekeretezve, akár vászonkép formájában


Mindenképp megér egy próbát!


Sokféle méret

Vannak előre megadott vászonkép méretek, de ezeket egyedi igény alapján is tudjuk változtatni. 15x15 cm mérettől 400x140 cm-ig bármilyen méretet elkészítünk Neked.

Bármilyen egyedi minta

Kiváló minőségben tudunk nyomtatni vászonképet, így csak egy megfelelő felbontású mintára van szükség, amely a választott méretben élesen nyomtatható. Ez csak rajtad áll!

Egyszerű rendelés

Online webshopunkon keresztül nagyon egyszerűen meg tudod rendelni legújabb kiegészítőidet. Csupán válaszd ki a megfelelő méretet, töltsd fel a képet vagy képeket és helyezd a kosárba a megrendelés véglegesítéséhez. Igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elkészíteni Neked! Rendelésedet átveheted személyesen is debreceni szaküzletünkben vagy kérheted házhozszállítás az ország teljes területére.

 

KIPRÓBÁLOM!

 

Ha még tovább olvasnál, nézz bele korábbi vászonkép nyomtatás cikkünkbe.

címkék: