Barion Pixel
Menü

Profi fotós vagy? Nálunk megbízható minőséget kapsz!

2023. február 27
2659
Profi fotós vagy? Nálunk megbízható minőséget kapsz!

Egy vérprofi laborgép és több tucat minőségi fotópapír sok esetben egy vagyonba kerül, így nem csoda, hogy sok fotós inkább lemond arról, hogy az általa készített fotókat magának hívja elő. Ma már szerencsére olyan kedvező áron és olyan jó minőségben hívhatjuk elő a fotóinkat, hogy abszolút megéri egy fotókidolgozással foglalkozó céget megkeresni. Megfizethető minőséget keresel? A Fotolux személyében megtalálhatod számításaidat!

 

Egy szolgáltatás, amellyel mindenki jól jár

Gyakran előfordul, hogy profi fotósként meggyűlik a bajunk a rendelések összegyűjtésével, és a fényképek folyamatos szerkesztésével. Arról az „apróságról” nem is beszélve, hogyha már kiváló minőségben szeretnénk a fotókat előhívni, akkor drága laborgépekre is szükségünk lesz. Utóbbit például egy kezdő fotós, aligha engedhetné meg magának, de még egy haladónak is feladhatja a leckét, hiszen nagymértékben felemésztené a fényképeken remélt bevételt. Teljesen mindegy tehát, hogy egy egyszeri fényképről van szó, szeretünk sokat fotózni, vagy profi fotósként az általunk készített fényképekkel keressük a kenyerünket, a fotók tökéletes kidolgozása bármelyik esetben elengedhetetlen lesz – feltéve, ha csak nem bitek formájában gondolkozunk. Célunk, hogy a kedvezményes fotókidolgozás által, még a profi fotósok számára is egyszerűbbé és gazdaságosabbá tegyük a termékeik elkészítését.  

 

Fotók minőségi kidolgozása a legjobb eszközök bevetésével

A Fotolux-nál, az általad kidolgozni kívánt fényképek a lehető legjobb minőségben öltenek testet, így sokáig tartósak és igazán élethű megjelenésűek lesznek. A fotók kidolgozása egy Noritsu 3311 névre hallgató, vegyszeres laborgéppel zajlik, amely egy nagyon magas felbontású, 300 DPI lézeres levilágítással, fotóelőhívó vegyszerben stabilizálja a képeket. Nem hangzik rosszul, ugye? Ami pedig a fotópapírt illeti, fényképeid a legjobb minőségű Kodak Royal fotópapíron fognak majd életre kelni. Nagy figyelmet fordítunk a képkorrekcióra is. Minden fotót szűrésnek vetünk alá, ha szükséges javítunk a minőségen, az élességen, a kontraszton, vagy éppen állítunk a színeken. A profi berendezéseinknek köszönhetően még egy nem túl nagy felbontású kép esetében is képesek vagyunk a nagyításra, mindezt bármiféle minőségromlás nélkül. Maximális odafigyeléssel és nagyon gondosan járunk el a kidolgozás során, így addig dolgozunk egy-egy képpel, amíg mi nem látjuk tökéletesnek. Erről azonban Te is meggyőződhetsz majd, hiszen a fotókidolgozásnál az elérhető legjobb minőségre törekszünk! A fent felsoroltakon kívül, pedig minőségi garanciát is biztosítunk az általunk kidolgozott fotókra. 

Bátran jelenthetjük ki, hogy szolgáltatásunkat nem csak lakossági megrendelőknek, de profi fotósoknak, iskoláknak, óvodáknak és intézményeknek is ajánljuk.

 

fotó előhívás mennyiségi kedvezménnyelKedvező fotókidolgozási árak és tökéletes minőség után nézelődsz? A Fotolux választásával nem kell, hogy messzire menj!

 

Egy profi képkidolgozáshoz mennyiségi kedvezmény is jár

A professzionális laborgépek segítségével a fotókidolgozás már egy igen gazdaságos megoldásnak számít, hiszen a legtöbb helyen mennyiségi kedvezményt kapunk az előhívatott fényképeinkre. Nincs ez másként a Fotolux-nál sem, hiszen nálunk igen szerencsés helyzetben vannak azok, akik a fotókidolgozás szolgáltatásunkat több kép egyidejű megrendelésére vennék igénybe. Egy mennyiségi kedvezményhatárt álmodtunk meg minden egyes képméretre vonatkozóan, hogy Te a legjobban járj! Ez pedig azt jelenti, hogyha egy adott méretből annyi képet szeretnél előhívatni, ami eléri a megadott kedvezményküszöböt, akkor a kedvezményes ár automatikusan érvénybe lép a rendelésednél. A mennyiségi kedvezmény pedig ugyanúgy vonatkozik az online, vagy a személyesen leadott megrendelésekre is. Jelenleg 14 féle fotóméret (10x10cm-100x200cm) közül találhatod meg az igazit, de ha ez sem volna elég, akkor egy teljesen egyedi méretben is gondolkodhatsz. Kétségtelen, hogy online felületen általában jóval kényelmesebb a rendelésed elintézni, hiszen elég csupán egy pár kattintás. Amennyiben befáradsz hozzánk a debreceni üzletünkbe, mi akkor is nagyon fogunk örülni Neked!

Ha célod, hogy a lencsevégre kapott fotóidat az elérhető legmagasabb minőségben láthasd viszont a fotópapíron, akkor ne késlekedj leadni a rendelésed!

 

Ha kérdésed van, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!

+36 52 321 549

fotolux88@gmail.com


címkék: