Barion Pixel
Menü

Sláger ajándék termékek Karácsonyra

2020. december 11
3466
Sláger ajándék termékek Karácsonyra

Te melyik típusba tartozol? Aki előre készül a Karácsonyra és minden ajándékot időben kitalál és beszerez? Vagy az a típus, aki az utolsó pillanatban kap észhez és eszmél rá, hogy még mennyi ajándékot kell vásárolnia? Ha az utóbbiba tartozol, akkor gyakran tapasztalhatod, hogy ilyenkor már a futárcégek túlterheltek, rendszerint késnek a kiszállítással, így gyakorlatilag a most és azonnal megvehető ajándékok jöhetnek csak szóba. Ezzel viszont jelentősen lecsökkentheted a választási lehetőségek körét, úgyhogy ha egy mód van rá, akkor idén kezdd el hamarabb a készülődést. Azért szerencsére mindig van egy jó, mentőötlet, idén talán egy egyedi fényképes ajándék viszi a prímet? Nálunk biztosan!

 

Már októbertől tele vagyunk fényképes naptár rendelésekkel

Az év vége vitathatatlanul a naptárkészítésről szól nálunk. Ez nem meglepő, hiszen mikor máskor lenne alkalmasabb egy új fényképes naptár ajándékozása akár saját részre, akár szeretteinknek, mint év végén még az új év kezdete előtt. Így igen közkedvelt karácsonyi ajándék is, hiszen teljesíti a jellemzően magunk elé támasztott elvárásokat: hasznos, mutatós, személyre szabott. Biztosan örülni fog az ajándékozott, Neked is bátran ajánljuk, nem okozol vele csalódást! Választható termékeink: 3 oldalas asztali vagy fali naptár, 1 oldalas fali laminált naptár, 13 oldalas éves naptár névnapokkal kiegészítve.

 

egyedi fényképes ajándék karácsonyra

Csupán a 12 kedvenc fotód összegyűjtése választ el a tökéletes karácsonyi ajándék megrendelésétől!


 
Naptáraink >

 

Díszpárnák egyedi, ünnepi megjelenésben

Az ünnepek közeledtével otthonunk alkalomhoz illő felöltöztetése, dekorálása állandó célként lebeg a szemünk előtt. De sokszor nem találjuk a megfelelő dekorációs elemeket, így célravezetőbb megoldás lehet, ha mi magunk készíttetünk egyet. Egyedi fényképes ajándékok kategóriájában a párna nyomtatás is nagyon népszerű választás Karácsonykor, hiszen az ünnepekhez könnyedén igazítható, személyes ajándék, melyet egy és kétoldalas nyomtatással is kérhetünk. Többféle színből és anyagból is rendelhető, mellyel biztosan emeled majd az ünnepek fényét.

 

Díszpárnák >

 

Bögrét mindenkinek!

Mivel a bögre az egyik legnépszerűbb egyedi fényképes ajándék, elég széles kínálatból válogathatsz. Ez nagy előny, amikor személyre szabott ajándékot keresel. Hiszen így nemcsak a kiválasztott fotóval vagy felirattal, de a bögre választott anyagával, méretével és színével is az ajándékozott igényeire szabhatod meglepetésedet. Ha 100%-ig biztosra akarsz menni, akkor szerintünk a bögre a befutó. Egyszerű, hasznos és szerethető, mi más kell még?

 

egyedi fényképes ajándék profi minőségben

Egy jól választott bögrével garantált lesz a sikered!

 

Bögrék >

 

Falióra saját fényképpel? Top ajándékötlet!

Ha már az előbbi ajándékötleteket ellőtted korábban egy szülinapra, névnapra, vagy csak egyszerűen mást keresel, akkor ajánljuk figyelmedbe a fényképes falióra rendelés lehetőségét. Többféle méretből választhatsz, fekete és ezüst színű kerettel, így itt is biztosan találsz megfelelőt. A tökéletes kép kiválasztása pedig már csak rajtad áll! Kifejezetten kedvelt ajándék gyerekszobákba és konyhába, ahol valamilyen témában a környezethez illő képpel remek kiegészítő lehet.

 

A fentiek alapján reméljük, hogy sikerült eldöntened, hogy idén milyen ajándékkal lepd meg barátaidat, családtagjaidat, esetleg munkatársaidat. Az ünnepi időszak alatt is igyekszünk a megrendeléseinket minél hamarabb feldolgozni és teljesíteni, de a megnövekedett rendelési igények miatt érdemes minél előbb leadnod a rendelésedet felénk. Ha bármilyen kérdésben segítségedre lehetünk, akkor keress minket bátran elérhetőségeinken!

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

 

Ha még tovább olvasnál, nézz bele korábbi cikkünkbe IDE kattintva, melyben az egyedi ajándéktárgyak közötti választásban igyekszünk segíteni.