Barion Pixel
Menü
 • Profi fotós vagy? Nálunk megbízható minőséget kapsz!
  Egy vérprofi laborgép és több tucat minőségi fotópapír sok esetben egy vagyonba kerül, így nem csoda, hogy sok fotós inkább lemond arról, hogy az általa készített fotókat magának hívja elő.
 • Örökítsd meg nyári emlékeidet
  A nyári forróság szinte mindig eléri a célját és valamilyen hosszabb vagy rövidebb nyaralásra csábít minket. Ha te sem tudsz ellenállni és évről évre eljársz családtagjaiddal, pároddal vagy barátaiddal egy-egy kellemes hétvégi vagy akár hosszabb kiruccanásra, akkor biztosan a te telefonodon is rengeteg remek közös kép szerepel.
 • Fotókidolgozás árak: többet adunk kevesebbért
  Imádjuk megosztani egymással a saját képeinket, és megörökíteni minden pillanatot, amit picit is különlegesnek látunk. Ennek a rengeteg képnek az előhívása azonban elég sokba kerülhet, így érdemes a fotókidolgozás árak kapcsán is körültekintőnek lenni.
 • Örökzöld vászonképek minden évszakra
  Egyedi “zöld” dekoráció a vászonkép nyomtatás lehetőségével. A falaink és polcaink díszítése mindig izgalmas feladat, hiszen rendkívül szembetűnő helyek, ahol eldönthetjük, hogy inkább csak hangulatos kiegészítőket helyezünk el vagy egy-egy kifejezetten domináns darabot.
 • Igazolványkép készítés Debrecen belvárosában, országos kiszállítással
  Az általad készített fényképet a szabvány igazolványkép méretben rendelheted meg tőlünk online, weboldalunkon keresztül. Egy lapra 4 db igazolványképet nyomtatunk, így kell számolnod a megrendelésnél. Tehát ha maximum 4 db igazolványkép elegendő, akkor csak egy terméket kell a kosárba helyezned.
 • A lakberendezés új hulláma: trendi, egyedi vászonkép otthonunk falain
  Szeretett otthonunk berendezése lehet könnyű és nehéz feladat, attól függően milyen elvárásokat támasztunk magunk felé. Az biztos, hogy nem vagyunk egyformák, sokan nagyobb kihívást látnak benne, vannak azonban olyanok, akik könnyedebben veszik ezt az akadályt.
 • Öltöztesd fel otthonod a saját élményeiddel: online fotókidolgozás
  A lakberendezési trendek évről évre frissülnek, új színek, minták, anyagok kerülnek élre, de egy dolog változatlan marad: a személyes fényképeknek minden enteriőrben van helye. Éppen ezért a fénykép előhívás soha nem megy ki a divatból.