Barion Pixel
Menü

Többrészes vászonkép saját fotóból

2021. június 07
3365
Többrészes vászonkép saját fotóból

Készült rólatok egy szuper fotó? Vagy a nyaraláson fotóztál egy csodás tájképet, amit szívesen látnál a falon is? Bolondítsd meg egy kicsit és tedd ki több részletben! A vászonkép nyomtatás saját fotóból szolgáltatásunk pont ebben lehet a segítségedre. Ha már megvan a tökéletes fotó és fel is tudod osztani kettő vagy három, akár még több részletre, akkor a vászonkép nyomtatásnál töltsd fel a fotókat és pár kattintással meg is rendelheted új dekorációdat. Ha nem vagy ennyire otthon a fotó szerkesztés világában, akkor keress minket bátran, segítünk neked a kép felosztásában.

 


Tovább a vászonkép nyomtatáshoz

 

Fogjatok össze!

Azt szokták mondani, hogy jóból is megárt a sok, igaz lehet ez otthonunk dekorációjára is. Ha sok szép dolgot felhalmozunk és bezsúfolunk egymás mellé, az nem mindig mutat jól. A kulcs talán abban van, hogy ne feltétlenül egyszerre akarjuk ezeket megmutatni, hanem figyeljünk az egyensúlyra és az összhangra. Mi azt javasoljuk, hogy fogjatok össze és találjátok ki együtt otthonotok új fali dekorációit. Népszerű szolgáltatásunk, a vászonkép nyomtatás saját fotóból bizonyára a segítségetekre lehet ebben. Nézzük meg, milyen lehetőségek vannak a saját készítésű többrészes vászonképek esetében.

 

Egy nagy kép több részletben

Ha van egy tökéletes fotó, amit szeretnétek a falon látni, még izgalmasabbá tehetitek, ha több részletre bontjátok. Amire érdemes odafigyelni, hogy a kép elosztásánál ne legyen semmilyen fontosabb részlet elvágva. Például egy arc esetében furán mutatna, ha a fél szeme lemaradna az egyik képről és a másikon folytatódna. Pont ezért nem biztos, hogy az a legjobb, ha egyenlő méretűek az egyes részek. Ezt érdemes az adott képhez igazítani, azt is, hogy hány rész lenne ideális belőle. Ha egyforma méretűek a képrészletek, akkor az egységesebbé teheti őket, de nagyobb szabadságot jelenthet, ha nem ragaszkodunk azonos méretekhez.

 

Több egyforma méretű kép különböző mintákkal

Nagyon dekoratív és hangulatos lehet több kisebb kép is egymás mellett, amely különböző mintákat, motívumokat vagy fotókat mutatnak. Ha van egy saját, egyéni stílusod, akkor talán így mutathatod meg a legkönnyebben. 

 

egyedi többrészes vászonképek

Egy-egy egyedi dekoráció sokat változtathat egy helyiség hangulatán

 

Több kép, több méretben

Ezt a formát akkor javasoljuk, amikor például egy közös nyaraláson hasonló háttérrel készült több jó fotó is, akár több családtagról, barátról. Hiszen ilyenkor a képek hangulata és színei hasonlóak lesznek, így jól passzolnak majd egymáshoz. Lehetnek azonos méretűek, de különbözőek is. Ez is az adott fotóktól függ, hogy milyen koncepcióban lehet összerendezni őket. De akár esküvői fotózás is jó példa lehet, hiszen ott is hasonló hátterű, megvilágítású képek születnek.

 

Cserélgessétek a dekorációkat!

Néha egy-egy újonnan beszerzett kép vagy dekoráció nehezen illeszthető be a mostaniak közé. De valóban szükség van erre? Nem egyszerűbb lecserélni néhányat, amit később akár újra kitehetünk? Dehogynem! Nevezz ki egy dekorációs dobozt vagy polcot a szekrénybe, ahol a dekorációs kellékeket tarthatod és cserélgesd őket az évszakok, a szezonok, ünnepek és akár csak az aktuális kedved, hangulatod szerint!

 

Nézd meg vászonképeinket élőben, debreceni szaküzletünkben

Reméljük, hogy sikerült adnunk néhány ötletet arra, hogyan dekoráld otthonod egyedi vászonképek segítségével (ne feledd, hogy akár ajándéknak is remek választás lehet.) Számtalan kreatív megoldással találkoztunk már, de kíváncsiak vagyunk a Tiédre is! Gyere el hozzánk személyesen vagy rendeld meg új képeidet online, webshopunkon keresztül. Ez esetben is kérhetsz személyes átvételt, vagy ha az ideálisabb számodra, házhoz szállítást is választhatsz az ország bármely pontjára! Méret választékunk kiemelkedő, 15x15 cm-től 400x140 cm-ig bármilyen méretet elkészítünk neked. A kép nyomtatási minőségére sem lesz panaszod, profi eszközökkel dolgozunk.


Tovább olvasnál? Nézz bele korábbi vászonkép nyomtatás cikkünkbe is. Ha kérdésed lenne szolgáltatásunk kapcsán, akkor keress minket bátran elérhetőségeinken:
+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com


címkék: