Barion Pixel
Menü

Ünnepeljetek egyedi pólókkal!

2021. június 08
2977
Ünnepeljetek egyedi pólókkal!

Végre itt a nyár és több alkalomra/eseményre is hivatalos vagy? Ha szeretnétek egyedi arculatot adni az ünnepségnek, akkor rendeljetek egyedi pólót az ünnepeltnek vagy akár az összes résztvevőnek! Így mindenkinek marad egy tárgyi emlék is, amivel később is könnyedén felidézheti a legszebb, legörömtelibb és legviccesebb pillanatokat.



Tovább a póló nyomtatáshoz


Milyen eseményekre ajánljuk a póló nyomtatást?

Ha szeretjük megadni a módját egy-egy különleges alkalomnak, akkor érdemes a megjelenést is egyedire tervezni. Akár barátokkal, akár családdal ünnepelünk, biztosan örülni fognak a résztvevők az alkalomhoz illő saját pólóknak. Az alábbiakban bemutatjuk mely események a legnépszerűbbek, amely kapcsán egyedi póló nyomtatás mellett döntenek ügyfeleink.

#születésnapi buli

A köztudatban talán még mindig az van, hogy a legtöbbször gyerekek számára tartanak szülinapi bulikat. A valóságban azonban azt tapasztaljuk, hogy felnőttek is szívesen ünnepelik, főleg a kerek számokat. A póló nyomtatás szerencsére mindkét eseményt kiszolgálja, hiszen gyerekpólókra is nyomtatunk, a felnőtt női és unisex modellek mellett. A nyomtatási képeken azért van különbség, gyerekek számára inkább mesefigurákat, míg felnőtteknek vicces üzeneteket, feliratokat kérnek többnyire.

#lánybúcsú és legénybúcsú - kötelező kellék!

Elmaradhatatlan az egyedi póló készítése a vőlegény és a menyasszony számára, enélkül aligha lánybúcsú egy lánybúcsú, vagy legénybúcsú egy legénybúcsú. Ha nagyobb keret áll rendelkezésre, akkor sokszor a résztvevők is készíttetnek maguknak saját kísérő pólókat, ezzel még emlékezetesebbé téve az eseményt. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat és találjatok ki valamilyen egyedi képet és/vagy feliratot, ami jellemző az ifjú párra!


 egyedi póló különleges alkalomra

A legjobb ötletek sokszor egy finom csésze kávé mellett születnek


#családi események

Előfordulnak olyan események, amelyek valamiért nagyon fontos szerepet töltenek be a család életében. Ezekre érdemes többet készülni, hogy még emlékezetesebbé tegyük őket. Ennek egyik módja, hogy közös pólót rendeltek a résztvevőknek. Ilyen lehet például egy régóta várt utazás, kirándulás vagy akár egy közös karácsonyozás is. De már biztosan benned is megfogalmazódott, hogy a Te családodban mi lehet ez az esemény! A hagyományok megőrzésére is remek választás az egyedi póló készítés.

#csapatpóló nyomtatás sporteseményekre

Akár sportolóként, akár lelkes szurkolóként veszel részt egy sporteseményen, egy saját egyedi csapat pólóval ki lehet tűnni a tömegből. Ráadásul pólóink minősége is kifogástalan, így kényelmes viseletet biztosítanak akár egész napra, fokozottabb testmozgás esetén is.

#céges pólók, csapatépítők

Ha közös céges csapatépítő programot szerveztek, ott is jól jöhetnek az egyedi logós és mintás pólók. Ráadásul többféle színben is rendelhetőek pamut pólóink, így nem kell ragaszkodnotok a klasszikus fehér alapszínhez sem. Ez különösen jól jön, ha cégen belül több csapatot szeretnétek létrehozni.


Legyetek egyediek a megjelenésben is!

Reméljük, hogy meghoztuk a kedved a saját póló nyomtatáshoz és kipróbálod szolgáltatásunkat. Abban biztosíthatunk, hogy a nyomtatás tökéletes lesz és ahogy minden termékünknél, a pólóknál is a legjobb minőséget biztosítjuk számodra. Ennek ellenére ha mégis szeretnél saját pólóra nyomtatást kérni, akkor arra is lehetőséged van nálunk. Hozd el a pólót debreceni szaküzletünkbe és rányomtatjuk a kért grafikát vagy feliratot. 


Szolgáltatásunkat megrendelheted online webshopunkon keresztül személyes átvétellel vagy országos határidővel, igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni rendelésedet. Ha még tovább olvasgatnál, nézz bele korábbi póló nyomtatás cikkünkbe, ahol még több inspirációt és hasznos információt találsz szolgáltatásunkról.


Kérdésed van a nyomtatással kapcsolatban? Keress minket bátran elérhetőségeinken vagy látogass el hozzánk személyesen üzletünkbe!


Fotolux Szaküzlet Debrecen
+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com

Debrecen, Rákóczi u 1-5.
(bejárat a Csapó utca felőli részén)

címkék: