Barion Pixel
Menü

Valentin napi ajándékok, amelyekkel garantáltan sikered lesz

2021. február 08
3747
Valentin napi ajándékok, amelyekkel garantáltan sikered lesz

Február 14-e, a Valentin nap a legtöbb pár életében egy különleges alkalom, amikor tárgyi bizonyítékát is adhatják az egymás iránt érzett szerelmüknek. Sokan sokféleképpen ünnepelnek ezen a napon, talán pont ezért is olyan különleges, hiszen ugyanazt az üzenetet nagyon sokféleképpen lehet elmondani, megmutatni egymásnak. Cikkünk elsősorban azoknak a pároknak ad tanácsot, akik idén - a megszokott édességtől és virágtól eltérően vagy azt kiegészítve - szeretnék egy egyedi ajándékkal meglepni kedvesüket. Bízunk benne, hogy még időben vagy és meg tudod rendelni a tökéletes ajándékot szerelmednek Valentin napra. Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb opciókat a személyre szabott ajándékozásra.

 

Fényképes ajándékok TOP 3-as listája

Bögre, új értelmezésben

Egy kávés vagy teás bögrét ajándékozni önmagában talán nem olyan különleges. Viszont egy olyan bögrét, amelyen szerelmed egy fontos része jelenik meg, az már sokkal inkább szerethetőbbé teszi ezt az egyszerű és naponta használatos ajándéktárgyat. 

Miket nyomtathatsz bögrére? A lehetőségek tárháza végtelen, akár közös fényképet, egy közös motívumot, akár egy idézetet vagy egy kedves üzenetet. Gondoljunk csak arra milyen jó érzés lehet reggel egy olyan bögrével indítani a napot, amelyen a következő szerelmes üzenet szerepel a párunktól: “A mosolyod minden reggel elvarázsol. Akárcsak az első pillanatban, mikor megláttalak.”

 

egyedi ajándék a fotoluxtól Valentine napra
Idén lepd meg szerelmedet egy saját, egyedi bögrével!


Egyedi bögre rendelés

 

Párna, amelyhez jó hozzábújni

Egy pihe-puha párna szintén kedvelt a Valentin napra szánt fényképes ajándékok körében, hiszen gyengédséget és intimitást sugall. Itt is választhatsz egy közös fényképet, amely egy kedves emléket idéz fel párodban vagy egy kedvenc helyet, ahol szívesen töltöttetek időt, akár egy kedves üzenetet, amellyel feldobod a reggeleit. 

Ha egy kicsit ötletesebb megoldást keresel, lehet a párnát egy meghívónak is tekinteni egy meglepetés utazásra. Például egy párizsi hangulatképet nyomtatva a párnára, biztosan kíváncsivá teszed kedvesedet, hogy mire utalhat ez az ajándék. Ha megtudja, hogy egy párizsi utat tervezel, még emlékezetesebbé válik maga az út is és a Valentin nap egyaránt. De ez csak egy példa, még sokféle üzenetet átadhatsz egy fényképes párna segítségével. 


 

Puzzle, amelyet együtt is kirakhattok

Szokatlan ajándék, és pont ezért különleges. Ha a párod kedveli a társasjátékokat, sőt a puzzle az egyik kedvence, akkor biztosan örülne egy ilyen ajándéknak. A puzzlere nyomtathatsz szintén egy kedvenc fotót magatokról, amelyet a kirakás után akár bekeretezve ki is tehettek a falra vagy egy komódra. 

Ha a kedvesed nagy puzzle rajongó, akkor még annak a bizonyos “nagy” kérdésnek a feltevésére is felhasználhatod ezt az ajándékot, amelyre gyakran nehézséget okoz egy különleges alkalmat megteremteni. Ha a kérdés bújtatottan szerepel a puzzleben, a felismerés pillanata biztosan emlékezetessé válik mindkettőtök számára. 

 

Személyre szabott valentin napi ajándékok kedvesednek
A szerelmesek napján is számíthatsz a Fotolux csapatára!


 

 

Boldog Valentin napot kívánunk Nektek!

Reméljük, hogy a fenti ötleteink segítenek kiválasztani a tökéletes Valentin napi ajándékot szerelmednek. Bármelyik mellett is döntesz, mi a legjobb tudásunk szerint készítjük el Neked! 

Ajándéktárgyaink minősége kifogástalan, színben és anyagban is tartunk többfélét, ezáltal is lehetőséget adva a leginkább hozzátok passzoló kiválasztására. A nyomtatás minősége pedig szintén garantált, hiszen profi gépekkel dolgozunk, és sok év tapasztalatával. Add le rendelésed minél előbb, hogy biztosan elkészüljön a nagy napra! Ha elkészült a választott ajándéktárgy, akkor személyesen átveheted debreceni üzletünkben vagy kérheted kiszállítással az ország bármely pontjára. Ha esetleg még nézelődnél, kattints korábbi fényképes ajándékok cikkünkre, ahol még több termékünkről olvashatsz.


Kérdésed van? 
Keress minket bátran az alábbi elérhetőségeinken:

 

+36 52 321 549
fotolux88@gmail.com



 

 

címkék: