Menü
Fotók

Digitális fotókidolgozással, vászonképek és fényképes ajándéktárgyak készítésével foglalkozunk Debrecen belvárosában.

A fotókidolgozást digitális vegyszeres labor géppel végezzük (Noritsu 3311 laborgéppel), 300 DPI lézeres levilágítással, fotóelőhívó vegyszerben stabilizálja a gép képeket. Digitális legújabb fejlesztésű vegyszeres fotópapírra dolgozzuk ki képeinket. Minden előhívandó képet egyenként szűrünk.

A digitális korban összegyűjtik a fotókat, és egyben hívatják elő.  Alkalmazkodunk ehhez, és kedvezményes árú fotókidolgozást kínálunk minden méretből egy kedvezmény küszöb felett. Nem kell mást tenni, csak webáruházukba fel kell tölteni  a képeket, és kedvező áron elkészítjük azokat.

Kiknek ajánljuk?

- profi fotósoknak: garantált megbízható minőség, egyedi képszűréssel kedvező áron, teljes méretválasztékkal.

- Iskoláknak, óvodáknak, intézményeknek: vállalunk képek kidolgozását profi minőségben kedvező áron. Egyre több fotós már digitálian adja át a képeit, ilyenkor tudunk segíteni, csak fel kell tölteni a  webáruházunkba a képeket, és a papírképeket elkészítjük.

- lakossági megrendelőknek
: az előhívandó képeket csak a webáruházunkba és hamarosan elkészítjük a képeket.

- átvételi lehetőségek: személyesen a debreceni üzletünkben vagy országos kiszállítással.

Nem találod a megfelelő méretedet?  10 x 10 cm-től  100 x 200 cm-ig bármilyen méretű képet elkésíztünk. Ára: 15.000 Ft/m2  Megrendelésed leadni email-ben tudod.
50 Ft
100 darab
35 Ft
Nem találod a megfelelő méretedet? 10 x 10 cm-től 100 x 200 cm-ig bármilyen méretű képet elkésíztünk. Ára: 15.000 Ft/m2 Megrendelésed leadni email-ben tudod.
Kép feltöltés folyamatban
/
Ide húzhatod a fotókat,
vagy
 
Kattints ide
Képek törlése
Kosárba