Menü
Vászon képek

Vakrámára feszített vászonképeket készítünk saját fotótról. Méretválasztékunk 15 x 15 cm-től 400 x 140 cm-ig terjed, egyedi méretek készítését is vállaljuk cm pontosságban. Nagyformátumú HP nyomtatóval dolgozunk, pigment vízbázisú festéket használunk. Nyomtatási felbontásunk 300 DPi.  Környezetbarát technológiánk oldószert nem tartalmaz. A kép egy 2 cm széles fenyőfa keretre van ráfeszítve, így a keretből semmi sem látszik, mert a nyomtatás betakarja a keret oldalát. A modern lakásokban már a nagyobb keretezett képek eltűnőben vannak, helyette a rejtett keretes vászonképek előtérbe kerültek megjelenésükkel, modern stílusával. Egy nagyobb méretű kép nagyon szép látványt nyújt  mely megidézi egy nyaralás, egy családi esemény vagy egy pillanat emlékét, melyre örömmel gondol vissza az egész család. 

Nem találod a megfelelő méretedet?  15 x 15 cm-től  140 x 400 cm-ig bármilyen méretű vászonképet elkészítünk. Vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben.

Bemutató termünkben ellenőrzheti az elkészült képek minőségét. 

1860 Ft
1 darab
Nem találod a megfelelő méretedet? 15 x 15 cm-től 140 x 400 cm-ig bármilyen méretű vászonképet elkészítünk. Vedd fel velünk a kapcsolatot email-ben.
A képek sorrendje egér húzással
módosítható
Kép feltöltés folyamatban
/
Ide húzhatod a fotókat,
vagy
 
Kattints ide
Képek törlése
Kosárba