Barion Pixel
Menü
 • Profi fotós vagy? Nálunk megbízható minőséget kapsz!
  Egy vérprofi laborgép és több tucat minőségi fotópapír sok esetben egy vagyonba kerül, így nem csoda, hogy sok fotós inkább lemond arról, hogy az általa készített fotókat magának hívja elő.
 • Ajándékötletek babaváráshoz
  Egy baba érkezése nem csak a szülőknek okoz földöntúli örömöt, de a rokonoknak és barátoknak is. Ha egy igazán szívhez szóló ajándékkal szeretnél kedveskedni, de kifogytál az ötletekből, akkor az egyedi fényképes ajándékok választásával, biztos mosolyt csalhatsz majd a kismama arcára!
 • Örökítsd meg nyári emlékeidet
  A nyári forróság szinte mindig eléri a célját és valamilyen hosszabb vagy rövidebb nyaralásra csábít minket. Ha te sem tudsz ellenállni és évről évre eljársz családtagjaiddal, pároddal vagy barátaiddal egy-egy kellemes hétvégi vagy akár hosszabb kiruccanásra, akkor biztosan a te telefonodon is rengeteg remek közös kép szerepel.
 • Ünnepeljetek egyedi pólókkal!
  Ha szeretjük megadni a módját egy-egy különleges alkalomnak, akkor érdemes a megjelenést is egyedire tervezni. Akár barátokkal, akár családdal ünnepelünk, biztosan örülni fognak a résztvevők az alkalomhoz illő saját pólóknak.
 • Többrészes vászonkép saját fotóból
  Készült rólatok egy szuper fotó? Vagy a nyaraláson fotóztál egy csodás tájképet, amit szívesen látnál a falon is? Bolondítsd meg egy kicsit és tedd ki több részletben! A vászonkép nyomtatás saját fotóból szolgáltatásunk pont ebben lehet a segítségedre.
 • Fotókidolgozás árak: többet adunk kevesebbért
  Imádjuk megosztani egymással a saját képeinket, és megörökíteni minden pillanatot, amit picit is különlegesnek látunk. Ennek a rengeteg képnek az előhívása azonban elég sokba kerülhet, így érdemes a fotókidolgozás árak kapcsán is körültekintőnek lenni.