Barion Pixel
Menü
 • Ünnepeljetek egyedi pólókkal!
  Ha szeretjük megadni a módját egy-egy különleges alkalomnak, akkor érdemes a megjelenést is egyedire tervezni. Akár barátokkal, akár családdal ünnepelünk, biztosan örülni fognak a résztvevők az alkalomhoz illő saját pólóknak.
 • Többrészes vászonkép saját fotóból
  Készült rólatok egy szuper fotó? Vagy a nyaraláson fotóztál egy csodás tájképet, amit szívesen látnál a falon is? Bolondítsd meg egy kicsit és tedd ki több részletben! A vászonkép nyomtatás saját fotóból szolgáltatásunk pont ebben lehet a segítségedre.
 • Fotókidolgozás árak: többet adunk kevesebbért
  Imádjuk megosztani egymással a saját képeinket, és megörökíteni minden pillanatot, amit picit is különlegesnek látunk. Ennek a rengeteg képnek az előhívása azonban elég sokba kerülhet, így érdemes a fotókidolgozás árak kapcsán is körültekintőnek lenni.
 • Anyák napi ajándékok a virág mellé
  Az Anyák napját az év legszebb ünnepei között emlegetjük. Az idei évre van még néhány ötletünk, amellyel biztosan mosolyt csalsz anyukád arcára!
 • Örökzöld vászonképek minden évszakra
  Egyedi “zöld” dekoráció a vászonkép nyomtatás lehetőségével. A falaink és polcaink díszítése mindig izgalmas feladat, hiszen rendkívül szembetűnő helyek, ahol eldönthetjük, hogy inkább csak hangulatos kiegészítőket helyezünk el vagy egy-egy kifejezetten domináns darabot.
 • Frissítsd fel otthonod enteriőrjét új, egyedi díszpárnákkal!
  Időről időre legtöbbünknél eljön az az érzés, hogy szeretnénk, ha otthonunkban valamilyen újdonság frissítené fel a megszokott enteriőröket. De legtöbbször nem szeretnénk nagy változást vagy változásokat, csupán egy könnyen, gyorsan és lehetőleg olcsón megvalósítható megoldást keresünk.